Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Je to tu! Jennifer Lopez vydáva nový album
Zdielať na

Je to tu! Jennifer Lopez vydáva nový album

Zdroj: SITA

Jonnifer Lopez vydáva nový album! Bude sa volať A.K.A. a na pultoch sa objaví už 17. júna. Americká speváčka o tom informovala prostredníctvom sociálnej siete Twitter.

A.K.A.

Nový album americkej speváčky Jennifer Lopez sa bude volať A.K.A. Nedávno sa  objavila v šou Jimmy Kimmel Live, kde poprosila fanúšikov o pomoc pri výbere názvu. Album by sa mal dostať do predaja 17. júna. 

"Mojou hlavnou témou bola vždy láska," vysvetľuje Jennifer. "Rozprávková láska, ku ktorej sa modlím a želám si ju," dodáva.

"Po všetkých tých rokoch som sa naučila, že láska je niečo viac ako som si doposiaľ myslela. Opäť som o čosi dospela," priznáva speváčka.

Na novinke sa ako hostia predstavia Robin Thicke, Big Sean, Wiz Khalifa, French Montana, Tyga či Maxwell. Lopez už z albumu predstavila skladby I Luh Ya Papi, Girls, Same Girl a First Love.

Aj herečka

Jennifer Lopez debutovala v roku 1999 albumom On The 6. Nasledujúca štúdiovka J.Lo obsadila prvú priečku amerického rebríčka Billboard 200, zatiaľ čo nahrávky This Is Me... Then a Rebirth sa dostali na druhé miesto.

Odvtedy Jennifer nahrala ešte tri štúdiové albumy - Como Ama Una Mujer, Brave  a Love?. Lopez sa okrem hudby venuje aj herectvu, účinkovala vo filmoch ako Jack, Selena, Anakonda, Zakázané ovocie, Cela, Svadby podľa Mary, Kráska z Manhattanu, Dosť!, Žiť po svojom, Diabolská svokra, Záložný plán, Ako porodiť a nezblázniť sa alebo Parker.  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie