Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Na jednom pódiu: Beyoncé a Jay-Z vyrážajú na spoločné turné
Zdielať na

Na jednom pódiu: Beyoncé a Jay-Z vyrážajú na spoločné turné

Beyoncé a Jay-Z patria medzi najvplyvvnejšie osobnosti v hudobnej brandži. Manželia si rozumejú nielen v súkromí, ale aj pracovne. Vyrážajú dokonca na spoločné turné naprieč Amerikou.

16 koncertov

Už nejaký ten piatok sa šepká o tom, že Beyoncé a Jay-Z vyrazia na spoločné turné. Len teraz však informáciu obaja oficiálne potvrdili! Čaká ich náročný kolotoč koncertov v šestnástich mestách Severnej Ameriky, ktorý odštartujú 25. júna v Miami.

Hviezdny pár vyráža na spojenú koncertnú šnúru po prvýkrát. Spolupráca v hudobnej oblasti im však nie je cudzia.

Výsledkom ich spoločného úsilia sú napríklad známe hity ako drunk In Love, Crazy In Love či Bonnie and Clyde.

32-ročná speváčka s anjelským hlasom a jej o 12 rokov starší manžel patria už dlhé roky medzi najúspešnejšie hudobné stálice.

Na turné s názvom On the run chcú svojim fanúšikom predstaviť to najlepšie zo spoločnej, ale aj sólovej tvorby.

Pomoc deťom

Svoju šou však nepripravujú len pre svojich priaznivcov, ale aj pre deti zo sociálne slabších rodín. Z každého predaného lístku venujú jeden dolár nadácii, ktorá práve takýmto deťom pomáha dostať napríklad aj univerzitné vzdelanie.

Speváčka Beyoncé je už druhýkrát za sebou jednou zo sto najvplyvnejších svetových osobností.

Svoju kariéru začínala ako členka kapely Destiny´s Child, ktorá sa však rozpadla. Beyoncé sa tak vydala na sólovú dráhu, na ktorej žne jeden úspech za druhým. Doposiaľ vydala 5 albumov a so všetkými dobyla americký rebríček.

So svojím manželom, rapperom Jay-Zim, sa vzali tajne v roku 2008. O štyri roky neskôr sa im narodila prvá dcéra Blue Ivy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie