Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Beyoncé (32) a Jay-Z (44): Rozchod!
Zdielať na
Hudba

Beyoncé (32) a Jay-Z (44): Rozchod!

Zbystrite sluch! Máme horúcu rozchodovú novinku priamo z Hollywoodu! Speváčka Beyoncé a raper Jay-Z sa vraj pohádali kvôli tomu, že otecko Jay sa primálo venuje svojej rodinke. No veríte tomu?

Beyoncé Knowles odštartovala svoje veľkolepé turné Mrs. Carter Show v apríli tohto roka. Bratislava bola tretím mestom, ktoré navštívila.

Na koncert do Bratislavy s ňou mal prísť aj jej slávny manžel Jay-Z, no napokon neprišiel. "Ich dcéra je zrejme chorá a preto s ňou ostal Jay-Z v Londýne," uviedla organizátorka bratislavského koncertu Valika Mudríková.

Love story tohto hviezdneho páru sa začala veľmi dávno. Beyoncé tvrdí, že na prvom rande boli v roku 2000, iné zdroje ich vzťah datujú k ich spoločnému vystúpeniu s piesňou Crazy in love v roku 2002.

Tak či onak, títo dvaja si svoje súkromie prísne strážili. Aj svadbu, ktorú mali v roku 2008 sa dlho pokúšali tajiť.

Už o dva roky neskôr sa objavili prvé klebety, že Jay svoju krásnu manželku podvádza na každom kroku a jednu milenku má viac ako desať rokov!

Beyoncé, ktoré mala okrem Jaya iba jedného frajera, na tieto nemilé klebety nereagovala. Ozvala sa až v momente, keď médiami preletela správa, že ich manželstvo sa rozpadá. O rok neskôr porodila dcérku Blue Ivy.

No a práve starostlivosť o dcérku a nedostatok pozornosti pre manželku je vraj kameňom úrazu v manželstve týchto dvoch bohatých hudobníkov. Jay si totiž dohodol turné s Justinom Timberlakom, namiesto toho, aby sa venoval svojej rodinke.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie