Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Napchávam sa uhorkami! Mila Kunis prehovorila o tehotenstve
Zdielať na

Napchávam sa uhorkami! Mila Kunis prehovorila o tehotenstve

Zdroj: SITA

Americká herečka Mila Kunis chce rodiť prirodzenou cestou. Zároveň oficiálne potvrdila, že je tehotná. Približný dátum pôrodu ani pohlavie dieťaťa, ktoré čaká s hereckým kolegom Ashtonom Kutcherom, neprezradila. Informáciu priniesol britský denník The Daily Mail.

Neuveriteľná chuť na uhorky

Herečka priznala, že s partnerom Ashtonom Kutcherom stihli pre potomka vybrať meno. Pozorný partner pre ňu doma pripravil rôzne druhy jedál ako kyslé uhorky, kyslú kapustu, ančovičky alebo zmrzlinu v prípade neodolateľných chutí, píše Daily Mail.

"Tá chvíľa prišla minulý týždeň. Hovorila som si, potrebujem kyslú uhorku. Bola to tá najčudnejšia vec. Vedela som, že tú uhorku veľmi chcem a on na sekundu zmizol na dvore a o chvíľu sa vrátil s tými najlepšími uhorkami, aké som kedy jedla," povedala.

Piata dcéra

Kunis a Kutcher si spolu zahrali v seriáli Tie roky sedemdesiate. Ich dlhoročné priateľstvo povýšili na vzťah po tom, ako sa Kutcher po šiestich rokoch manželstva rozišiel s herečkou Demi Moore, bývalou partnerkou herca Brucea Willisa.

Päťdesiatdeväťročný sexsymbol Willis sa stal 5. mája po piatykrát otcom dcéry. So súčasnou partnerkou už jednu majú. Z predchádzajúceho manželstva s Demi má tri ďalšie dcéry.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie