Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Princ William (31) odmietol úlohu krstného otca
Zdielať na

Princ William (31) odmietol úlohu krstného otca

Bolo by fajn mať princa za krstného otca, povedala si britská herečka Helena Bonham Carter (47), ktorá s touto vecou neváhala osloviť samotného Princa Williama. Ten z jej nápadu veľmi nadšený nebol, píše magazín People.

Zdvorilý princ

"Raz som bola veľmi opitá a spýtala som sa Williama, či nechce byť krstným otcom mojej dcéry," zaspomínala na charitatívnej večeri vo Windsorskom paláci Helena Bonham Carter. Na nej oznámil módny velikán Ralph Loren vytvorenie nového ústavu pre výskum rakoviny prsníka v britskej nemocnici Royal Mardsen.

Helena prišla s ponukou pre princa v Karibiku, kde William dovolenkoval s vtedy ešte priateľkou Kate Middleton. "Obdivujem ho. Má rovnaký šarm ako obaja jeho rodičia," povedala herečka.

William jej nadšenie nezdieľal. "Zdvorilo mi odpovedal, že nie," citoval herečku americký magazín People.

Charitatívna akcia pod záštitou princa prilákala množstvo známych osobností. Okrem herečky Heleny Bonham Carter sa tam objavili aj jej kolegyne Emma Watson a Cate Blanchet, či modelka Kate Moss, ktorá sa dostavila v Lorenovom outfite.

Reportáž z charitatívnej akcie si môžete pozrieť v priloženom videu:

Menu pre kráľov

Asi dvestovka ľudí si užila elegantnú večeru. Celebrity si pochutili na údenom lososovi so zelenými fazuľkami, praženej hovädzej sviečkovej s karamelizovanou šalotkou a duseným anglickým chrenom. Nasledovala čokoláda a slaná karamelová torta.

Princ William sedel medzi manželkou Ralpha Lorena a predsedom nemocnice Royal Mardsen. Návrhár si naopak užíval spoločnosť herečky Cate Blanchett.

Princ William bol vytvorením nového centra pre výskum rakoviny prsníka nadšený a myšlienku známeho návrhára aj patrične ocenil. "Je úžasné, čo ste spravili. Pre nemocnicu to bude obrovským prínosom," povedal.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie