Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Charita s noblesou, Princ William (31) usporiadal recepciu pre boháčov
Zdielať na

Charita s noblesou, Princ William (31) usporiadal recepciu pre boháčov

Krásne a šarmantné dámy na recepcii princa Williama okamžite rozrušili bulvárne plátky. Modelky a herečky svetových mien totiž vítal mladý monarcha sám, bez svojej manželky. Vojvodkyňa Kate zostala doma s ich malým synčekom.

Otváral dvere

Sám princ William otváral dvere Windsorského zámku. Vítal hereckú a módnu smotánku. Medzi prvými prišiel prominentný návrhár Ralph Lauren s manželkou. 

Princ hneď pri príchode upozorňoval na neprítomnosť svojej polovičky. "Ospravedlňujem sa, že tu nie je so mnou moja manželka. Pravdepodobne by ste moju ženu videli oveľa radšej ako mňa," uťahoval si princ William. 

Slávnostná recepcia sa len hemžila krásnymi ženami, okolo princa sa krútili najšarmantnejšie dámy sveta ako modelka Kate Moss, herečka Emma Watson či jej kolegyňa Cate Blanchet.

William bol ale imúnny. Paradoxne ho zaujal moderný Sherlock, herec Benedict Cumberbatch. Páni sa na dlhú dobu zarozprávali.

Svoju pozornosť venoval následník trónu rodine Laurenovcov. Práve oni totiž venovali kráľovskej nemocnici financie na vybudovanie nového centra výskumu rakoviny.

"Som nesmierne vďačný Ralphovi Laurenovi za jeho štedrosť a tiež vám všetkým za láskavú podporu nemocnice. Mali by ste vedieť, že tým, čo robíte, zachraňujete životy a dávate nádej tisícom ľudí," poďakoval.

Princ William na recepcii nikoho nenechal na pochybách, že organizoval charitatívne podujatie na úrovni. Noblesu podčiarklo aj špeciálne menu - údený losos s jablkami ako predjedlo, hovädzia sviečková so špargľou ako hlavný chod a čokoládovo karamelový koláč ako dezert.

Súvisiace články

Najčítanejšie