Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Princ William má hlboko do vrecka! Kupuje si lacné letenky
Zdielať na

Princ William má hlboko do vrecka! Kupuje si lacné letenky

Hoci je princom, luxus si nedopraje. Hlavne, ak to ide z jeho vrecka. Dôkazom je aj jeho nedávny vnútroštátny let z Memphisu do Dallasu. Princ sa vracal zo svadby svojho priateľa. Kúpil si však najlacnejšiu letenku a v lietadle si doprial len vodu, píše britský denník Daily Mail.

Lacné lietanie na drahé svadby

Svadby môžu byť drahými záležitosťami. Nielen pre nevestu a ženícha, ale aj pre ich hostí. Však kúpiť svadobný dar, to nie je len tak, píše britský denník Daily Mail.

Nikto by však netipoval, že by takáto udalosť mohla zaskočiť aj princa Williama. Ten sa minulý víkend presúval na svadbu svojho priateľa do Dallasu.

Princ William, ktorý bol v Spojených štátoch so svojím bratom, si však sám zaplatil letenku spoločnosti American Airlines. A prekvapil ostatných pasažierov. Sedel totiž v ekonomickej triede a počas let si doprial "až" vodu.

Cena letenky takéhoto letu sa pritom pohybuje okolo 300€ a princ si dokonca nevzal ani batožinu, za ktorú by musel priplatiť.

Nie je to prvýkrát, čo princ William cestoval takýmto spôsobom. Už v roku 2011 si mohli jeho aj s vojvodkyňou z Cambridge obzrieť pasažieri, keď leteli do Edinburghu. Tiež boli pozvaní na svadbu.

Aj mladší z kráľovských súrodencov. princ Harry, z času na čas používa nízkonákladové spoločnosti. Nedávno ho videli, ako sa zo škótskeho mesta dopravoval do Londýna spoločnosťou EasyJet, ktorej letenky stoja bežne od 12 eur.

Pred mesiacom na návšteve Austrálie

Spolu so svojimi rodičmi priletel princ George na trojtýždňovú návštevu Austrálie a Nového Zélandu. Má len osem mesiacov, ale jeho premiérová zahraničná návšteva dopadla zatiaľ na jednotku.

Mladá kráľovská rodina sa na opačnej pologuli zdržala tri týždne. Celý čas mali zo sebou aj Georgovu pestúnku.

Tá sa o najmladší kráľovský poklad starala, kým jeho rodičia navštevovali pamiatky, školy, a kultúrne centrá. Niektorým šťastlivcom sa však podarilo malého princa stretnúť.

Posledné dni v Austrálii ukázali, že aj keď kráľovskí rodičia pochádzajú z paláca, manuálne práce im nie sú cudzie.

V botanickej záhrade v Canberre majú od návštevy monarchov nový prírastok. Počas školskej exkurzie pomohli Kate a Will žiakom - dvojičkám posadiť dub.

Kráľovská návšteva nebola len o zábave. Tesne pred odchodom si britskí monarchovia ešte uctili pamiatku obetí prvej svetovej vojny.  Po návšteve významného pamätníka sa presunuli na letisko.

V elegantnom svetríku a námorníckych topánočkách ohúril priaznivcov aj malý George. Spolu s rodičmi tesne pred nástupom do lietadla zamával a nasadli na dlhú cestu domov.

Odchod z Austrálie si rodinka presne naplánovala. Svoje tretie výročie svadby, ktoré ich čaká budúci týždeň, chcú osláviť v súkromí.

Pozrite si reportáž z kráľovskej zahraničnej návštevy:

Súvisiace články

Najčítanejšie