Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Princ George sa súrodenca tak skoro nedočká. Kate (31) si užíva divokú vodu
Zdielať na

Princ George sa súrodenca tak skoro nedočká. Kate (31) si užíva divokú vodu

Pre princa Williama, jeho ženu Kate a syna Georgea je oficiálna návšteva Nového Zélandu vlastne takou jednou veľkou párty. Každý deň posielajú nové a nové pikošky, čo kráľovská rodina zažila. Teraz sa začína špekulovať aj nad tým, či náhodou Kate nie je opäť v tom.

Divoká jazda na ešte divokejšej vode! Princ William s Kate sa tentokrát poriadne odviazali a spoznávali krásy Nového Zélandu z paluby rýchločlnu. No a to bola perfektná príležitosť pre médiá, ktoré sa snažia zistiť, či náhodou princ George nedostane už čoskoro bračeka alebo sestričku.

"Hneď na začiatku sa pýtame, či niekto trpí zdravotnými komplikáciami, či sú ženy tehotné a tak. No a nikto nič nevravel, takže počítam, že nie je," informuje vodič člna Wayne Paton.

Z tohto mráčka teda zatiaľ asi nezaprší. Spomínanú divokú jazdu si spolu s Vilkom a Katkou užilo dvanásť ďalších milovníkov adrenalínovej zábavy. Svedkovia tvrdia, že v jednej chvíli počuli z člnu ženský krik, či to však kričala práve princezná Kate nikto samozrejme netuší.

"Celkom si to užívali. O lodi už čo - to vedeli, takže prišli na palubu pripravení," tvrdí Paton. Aby ste im však príliš nezávideli, nie všetky panovnícke povinnosti boli také zábavné. V pondelok napríklad navštívili kráľovské letecké múzeum, kde strávili niekoľko okamihov v pietnej spomienke na obete zemetrasenia spred troch rokov, pri ktorom zahynulo 185 ľudí.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie