Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Anders Jacobsen (27). Sex pred pretekmi ho stál triumf!
Zdielať na
Šport

Anders Jacobsen (27). Sex pred pretekmi ho stál triumf!

Nórsky skokan na lyžiach Anders Jakobsen sa priznal, že premilovaná noc ho stála cenné víťazstvo. A to mal šancu vyhrať Turné štyroch mostíkov. "Budem sa ho snažiť dosiahnuť na budúci rok," povedal neskôr. Čo iné už mohol vlastne vyhlásiť?

Nórskemu skokanovi na lyžiach patrili úvodné dve podujatia a zdalo sa, že ho súperi nedokážu zastaviť. Lenže v Innsbrucku a Bischofshofene ho predsa len jeden predčil. Rakúšan Schlierenzauer mu tak tesne, ale predsa len, uchmatol celkový triumf.

Krátko po skočení podujatia, na ktorom sa mohol stať iba druhým pretekárom v histórii s víťazstvami na všetkých štyroch mostíkoch, len skromne klopil oči. "Z mojej strany to nebolo technicky a zrejme aj psychicky tak zvládnuté, ako malo byť," povedal Anders Jacobsen. 

A o pár dní si 27-ročný Nór začal ešte viac sypať popol na hlavu. Noc pred tretími pretekmi totiž strávil v spoločnosti manželky a nevykladali si pasians. Na druhý deň bol tak príliš unavený a nekoncetrovaný. Novinári ho nešetrili a ich titulky hlásali: Jacobsen si presexoval rekord.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Marika Dulaiová

Zdielať na

Najčítanejšie