Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brankár Janus (23) sa svojej žene venuje stále
Zdielať na
Šport

Brankár Janus (23) sa svojej žene venuje stále

Je mladý, sexi a vo svojej profesii je momentálne jeden z najlepších! Jaro Janus je momentálne veľkým miláčikom ako mužov tak žien.

"Ľudia ma väčšinou vidia len v maske, tak aby ma spoznávali nejak vonku, tak to nie," hovorí mladý brankár. O kvalitách tohto brankára sa nedá pochybovať. V súťaži KHL úspešne vychytal väčšinu zápasov. Napriek tomu ho stále láka odcestovať za veľkú mláku.

"Domov sa vždy môžeme vrátiť a ak príde šanca, ktorá neprichádza každý deň, tak ja som za to, prečo nie," dodáva. Jaro si chvíle strávené na Slovensku užíva. Váži si momenty, kedy sa mu darí, a to je pre neho momentálne to najdôležitejšie. Rovnako dôležitá je pre neho aj rodina, ktorú sa mu v Jarovniciach darí navštevovať len počas sviatkov.

"Je to príjemné, taký odpočinok pre mňa, stráviť ten čas s rodinou, takže som rád, že počas toho voľna môžem ísť aj domov a byť so starými rodičmi a kamarátmi," pokračuje Janus.

Jaro vstáva bežne okolo pol 9, po raňajkách ho čaká posilňovňa, neskôr ľad, trénuje dvojfázovo a čo prezradíme, že potom všetkom najradšej spí. Jaro momentálne nemá priateľku. Jednu ženu svojho života však už údajne našiel. " Moja žena je jedine hokej," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie