Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Neznámy muž získal FOTO Schumachera tesne po nehode, chce šialené peniaze
Zdielať na
Šport

Neznámy muž získal FOTO Schumachera tesne po nehode, chce šialené peniaze

Rodina bývalého pilota F1 Michaela Schumachera (47) si starostlivo stráži súkromie týkajúce sa rekonvalescencie a celkového zdravotného stavu majstra sveta. Poslednú dobu sa ale obáva, pretože neznámy muž chce zverejniť fotku, na ktorej je majster sveta krátko po nehode. Ponúkol neuveriteľný milión eur!

Pre peniaze všetko! Neznámy dobrák vyfotil legendu F1 Michaela Schumachera tesne po jeho nehode na lyžiach. Na fotke má ležať vo vážnom zdravotnom stave na nemocničnom lôžku.

Z toho je možné vytušiť, že fotku musel urobiť niekto z jeho blízkeho okolia. Je totiž nepravdepodobné, že by sa k nemu po nehode dostal niekto cudzí. 

Smutné tretie výročie

Bývalý automobilový pretekár má byť na fotografii v čase, keď bol v skutočne kritickom stave. Všetci čakajú, kedy sa fotka, z ktorej už len pri pomyslení mrazí, uzrie svetlo sveta.

Muž chce za zverejnenie fotky neskutočnú sumu. Médiám ponúkol neskutočný jeden milión eur. Snímok je vážnym narušením Schumacherovho súkromia.

Smutné tretie výročie Schumacherovej nehody sa blíži. Pilot F1 spadol pri lyžovaní vo francúzskom stredisku Meribel 29. decembra 2013. Utrpel vážne poranenie hlavy. Niekoľko dní bol v kritickom stave a celé mesiace v kóme. 

O jeho skutočnom stave sa veľa nevie. Manželka Corinna i manažérka Sabine Kehm poskytujú iba strohé informácie. Správy, ktoré sa občas dostanú na verejnosť, však nie sú optimistické.

Súvisiace články

Najčítanejšie