Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Cibulková odhalila svoje veľké tajomstvo! Aj jej Jakubko sa už nevie dočkať!
Zdielať na

Cibulková odhalila svoje veľké tajomstvo! Aj jej Jakubko sa už nevie dočkať!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková má rada pozornosť a treba uznať, že sa jej aj úspešne darí si ju neustále získavať. Napokon, nemusí preto ani nič veľmi robiť - už len samotný jej životný štýl a záľuba v luxuse nenechávajú ľudí chladnými. Aktuálne sa rozhodla, že aspoň trochu zo svojho sveta prinesie aj ostatným.

Dominika Cibulková si zarobila počas skvelej tenisovej kariéry, keď sa prepracovala až na štvrté miesto rebríčka žien, dosť miliónov na to, aby už nikdy nemusela pohnúť prstom. Bolo by ale veľmi krátkozraké si len tak lebediť a míňať peniaze bez ničnerobenia, tobôž pri Dominikiných nárokoch na luxus. Cibulková nie je hlúpa a svoje peniaze rozumne investovala tak, aby prinášali zisky.

Pochopiteľne, nikoho nemôže prekvapiť, že bývalá špičková tenistka má tenisovú školu. Je to navyše aj záslužná činnosť, no prináša nepochybne aj slušné peniaze, keďže tréningové hodiny v tomto športe sú vo všeobecnosti mimoriadne "mastné". No projekt, s ktorým prišla aktuálne, možno označiť tak trochu za rizikový.

Hoci Dominika pred takmer dvomi rokmi ukončila profi kariéru, rozhodne sa nenudí:

​Z ničoho nič, bez toho, aby vopred avizovala, že na niečom práve pracuje, postavila Cibulková fanúšikov pred hotovú vec - otvára si obchod s detským oblečením a môže za to do značnej miery jej synček. "Jakubko mi ukázal svet a lásku, o ktorej som netušila, že existuje. Samozrejme, popri všetkých povinnostiach, ktoré k materstvu patria, som nezabudla na moju ďalšiu vášeň, a to je láska k móde. Cez Jakubka som sa dostala k bábätkovskej - detskej móde a zistila som, že mi niečo u nás chýba. Pekný obchod, kam by som sa chcela vracať, so značkami, ktoré sa mi páčia," objasnila Cibulková svoju motiváciu pre tento druh podnikania.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Do biznisu ide spolu so svojím dvorným stylistom a kamarátom, Andrejom Kusalíkom, miesto si vybrali na hranici Starého Mesta, v exkluzívnej novostavbe. Samotný interiér je veľmi decentne a vkusne zariadený, no človeku hneď udrie do očí, kto je tu hlavná hviezda. "Odráža všetko, čo mi pripomína Jakubka, keď bol ešte úplne malé bábätko," opísala Cibulková inšpiráciu. V názve sa skvie jeho iniciálka a otvorenie sa zdá byť už na spadnutie. Jediné obavy, ktoré prejavili aj mnohé komentujúce na Instagrame, sú o to, či si bude môcť bežná mama dovoliť čosi kúpiť, alebo pôjde len o kúsky určené rodinám v ekonomickej situácii podobnej Cibulkovej. Tenistka musí už len dúfať, že jej rozbiehajúci sa biznis nestopne o pár týždňov tretia vlna.

Súvisiace články

Najčítanejšie