Skoro jasno
16°
Bratislava
Hokejista Richard Lintner: frajer mojej dcéry je citlivá téma
Zdielať na
Šport

Hokejista Richard Lintner: frajer mojej dcéry je citlivá téma

Známy bývalý hokejista Richard Lintner vychováva spolu so svojou manželkou tri dcéry. Ako sa mu žije v tomto babinci a čo potenciálni frajeri staršej dcéry?

"Je to veľmi príjemné. Moje baby sa o mňa starajú fantasticky aj keď v poslednej dobe veľa času spolu netrávime," hovorí Rišo Lintner.

Milujú šport

Práce má vyše hlavy a čas, ktorý trávi s rodinou mu je stále viac vzácnejší. "Najstaršia dcéra bude mať 16 rokov a je na strednej škole v Banskej Bystrici. Takže tá nám akoby odišla z domu," opisuje Lintner.

Športového ducha zdedili všetky tri dcéry. Kristína (16) sa venuje plávaniu, dvojičky (11) sa venujú hádzanej a tancu.

Dcéra slávneho hokejistu Kristína s frajerom:

Instagram Kristína Lintnerová

Citlivá téma

Jeho najstaršia dcéra je vo veku, kedy by už mohla mať frajera. "Je to citlivá téma musím povedať. Dostala si ma do rohu, nemôžem ujsť," smeje sa Lintner. "Nevyberám jej kamarátov a myslím, že jedného kamaráta má, s ktorou sa stretáva častejšie," dodáva bývalý hokejista.

"Je to športovec, ale zase ho nemôžem takto verejne chváliť, ale je to sympatický chalan," opisuje svojho potenciálneho zaťa Richard Lintner.

Pre Lintnera je téma priateľa jeho dcéra citlivá. "Keby si mi tieto otázky dávala pred rokom, tak asi zjem ten stôl, ale už som si nejak zvykol," dodáva Lintner.

S Richardom Lintnerom sa rozprávala reportérka Soňa Skoncová:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie