Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tenistka Cibulková: kedysi konzerva, dnes módna ikona
Zdielať na
Šport

Tenistka Cibulková: kedysi konzerva, dnes módna ikona

Tenistka Dominika Cinuková má vycibrený módny vkus, pri stylovaní jej pomáha osobný módny stylista. V minulosti to ale nebolo ideálne. Mama jej vyčítala konzervatívny štýl, jednoducho sa nechcela obliekať sexi.

Mama Dominiky Cibulkovej bola tá, ktorá chcela mať doma dcéru sexicu. Dominika o tom ale nechcela počuť.

"V období, keď bola v puberte, bola konzervatívna. Ja by som chcela, aby sa obliekala výstrednejšie a ona nechcela," prezrádza Dominikina mama Katarína Cibulková.

Tvrdohlavá "konzerva"

Úspešná slovenská tenistka si jednoducho nedala povedať. "Keď som mala desať rokov tak som si na dovolenke v Grécku kúpila modrý overál. Ten som stále nosila ale potom ma to asi v 15 rokoch prešlo a nosila som iba konzervatívne veci," hovorí Dominika Cibulková.

Dominika sa minulý týždeň vybrala na módnu prehliadku v Bratislave. Fotku z výťahu zverejnila na facebooku:

FCB: Dominika Cibulková

Vycibrený vkus

Dominika v súčasnosti ukazuje svoj vycibrený vkus. Od mamy pochytila záľubu v topánkach. "Má strašne dobrý vkus na topánky," hovorí o svojej mame Dominika.

Ak je Dominika na Slovensku, nakupuje s maminou a majú k tomu špeciálneho pomocníka. "My s maminou ju brífujeme do toho, čo sa nám páči. Len tak odporučíme a Dominika si buď kúpi alebo nekúpi," hovorí stylista Andrej Kusalík.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie