Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Cibulková opäť vyrazila dych! Pod priesvitný top si nedala NIČ, pekelne sexi!
Zdielať na

Cibulková opäť vyrazila dych! Pod priesvitný top si nedala NIČ, pekelne sexi!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková nemá problém vyraziť von úplne nenamaľovaná a v teplákoch, no keď už má ísť o parádu, dá si vždy maximálne záležať. Treba ale dodať, že na to má svoju "armádu" profíkov, ktorí sa postarajú o dokonalosť. Aktuálne to opäť raz vyšpičkovali.

​Na jednej strane je naša historicky najúspešnejšia tenistka "obyčajná mama", vlasy v cope, pohodlné tepláky, na druhej strane sa dokáže ako nič zmeniť na absolútnu sexbombu. Teraz ukázala jednu z najsexi podôb, ako ju kedy fanúšikovia mohli vidieť.

Cibulková opäť raz dokázala, že sa nebojí byť tak trochu iná. Niekedy svojimi kreáciami vzbudzuje priam odpor, ba až výsmech neprajníkov, inokedy si vyslúži 10 z 10 za fantastický outfit. A podľa jej najnovších fotiek na Instagrame ide aktuálne rozhodne o ten druhý prípad.

Dominika rada experimentuje, najmä v móde:

"Volajte ma hocijako, len nie priemerná," napísala Dominika k dvom fotkám ako vystrihnutým z módneho magazínu. Nie je síce zrejmé, či to tak skutočne aj nie je, no rozhodne sú to zábery a styling hodné titulky. Cibulková má na sebe komplet čierny outfit, rozhodne nie na bežné nosenie. Na nohách vysoké lesklé čižmy, čierne legíny, dlhý čierny plášť, no tou najpikantnejšou čerešničkou je rozhodne podprsenkový top. Je priesvitný a komplet všetko nevidno len vďaka tomu, že miestami je hustejšie natkané logo známeho módneho domu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Perfektný mejkap a účes, no najmä Dominikin pekelne sexi výraz by zviedol aj mŕtveho. Podľa komentárov je úplne jasné, že trafila klinec po hlavičke, všetci ako jeden sa zhodujú, že Dominike to neuveriteľne sekne. Kam sa ale takto vyfintená chystala, už neprezradila.

Súvisiace články

Najčítanejšie