Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Cristiano Ronaldo je vraj homosexuál! TOTO má byť dôkaz!
Zdielať na

Cristiano Ronaldo je vraj homosexuál! TOTO má byť dôkaz!

Archívna reportáž

Futbalový génius, jediný futbalista uznaný oficiálne ako miliardár, Portugalčan Cristiano Ronaldo (35), sa nemôže sťažovať na nezáujem médií o svoju osobu. Zdá sa, že sám robí všetko preto, aby pritiahol ich pozornosť. Popísalo sa o ňom už všeličo, ale najnovšie klebety sú na neuverenie. Tento vysoký fešák s vyrysovanými svalmi, idol mnohých žien, je vraj homosexuál.

O tom, že Cristiano Ronaldo je gay sa pošepkáva už dlho napriek tomu, že po jeho boku sa vystriedalo viacero krások. S jednou z nich má aj deti a stále tvoria šťastná pár. No jeho záujem o ženy je vraj iba predstieraný.Tvrdí to majiteľ VIP zoznamovacej agentúry, Peter Listerman.

Tento muž sa vo svojej podnikateľskej činnosti zameral na bohatých a slávnych ľudí, aby im sprostredkoval zoznámenie s vhodným partnerom. Zdá sa to byť neuveriteľné, ale títo ľudia často pre svoje zaneprázdnenie nemajú čas na zoznamovanie, prípadne sa boja, aby niekomu nenaleteli. Zverujú preto túto aktivitu do rúk renomovanej a dôveryhodnej agentúre. Zdá sa, že v tomto Ronaldo urobil chybu, keď s dôverou využíval služby Petra Listermana.

Cristiano je stále o krôčik pred Messim. Čo sa týka marketingu nepochybne:

​Bolo to už dávnejšie, ešte v roku 2010, keď sa tento rodák z malebnej Madeiry, zoznámil prostredníctvom tejto agentúry s krásnou modelkou Irinou Shayk. Pár s ňou tvoril až do roku 2015, teda 5 rokov. Atraktívny pár bol neustále v centre pozornosti médií. Potom sa rozišli, ale Irina sa stala vďaka tomu slávnou. Listerman tvrdí: „Zoznámil som Irinu a Cristiana? Áno, to je moja práca. Potreboval však len krytie. Miluje totiž mužov. Bolo to partnerstvo, ako sa hovorí, len na oko. Irina potrebovala popularitu a Ronaldo nechcel sklamať svojich fanúšikov a túžil im ukázať, že miluje ženy," možno počuť vo videu na YouTube.

Ronaldo sa neustále prezentuje ako milujúci otec, ale aj partner:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Family Time is the best??❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Čo si o tom myslí ďalšia kráska, Georgina Rodriguez (26), ktorú Ronaldo dokonca aj prednedávnom požiadal o ruku, nevedno. Nikto by nepredpokladal, že tento otec štyroch detí, synov Christiana a Mate a dcér Alany Martiny a Evy Márie, by dokázal tak dlho skrývať, že preferuje mužov. Tiež však nie je vylúčené, že si to Peter Listerman, aby na seba upútal pozornosť, len vymýšľa. Či mu to ale zabezpečí klientelu, keď zjavne sklamal dôveru jedného z najvýznamnejších klientov, je už druhá vec.

Súvisiace články

Najčítanejšie