Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kandráčovci KONEČNE ukázali dcérku! Rozkošná Maruška poriadne vyrástla!
Zdielať na

Kandráčovci KONEČNE ukázali dcérku! Rozkošná Maruška poriadne vyrástla!

Archívna reportáž

Rodinka Kandráčovcov má od 26. júna päť členov. Narodením malej Márie sa tak dostali ženy do miernej prevahy - bábätko doplnilo trio so sestričkou Emkou a mamou Erikou. Braček Ondrík a ocko Ondrej si musia vystačiť vo dvojici, alebo o nejaký čas sa možno rodičia pokúsia stav vyrovnať štvrtým dieťatkom. To je ale zatiaľ vo hviezdach, aktuálne je šťastíčkom rodiny malá Maruška.

Ondrej a Erika Kandráčovci si rodinné šťastie skutočne užívajú naplno. Nepochybne za to môže tak trošku aj pandémia a s ňou spojené opatrenia, že kapela Kandráčovcov koncertuje značne menej, ako bežne. Ondrej sa tak môže naplno venovať svojim milovaným a ako je zjavné, nesedia len doma, ale objavujú krásy Slovenska.

Mária Kandráčová má tri mesiace a je z nej už veľká slečna. No doteraz sa zdalo, že rodičia ju svetu veľmi ukazovať nechcú. Na všetkých fotkách mala odvrátenú tváričku, alebo len sotva viditeľnú. Fotky, ktoré zverejnili naraz obaja rodičia preto fanúšikov mimoriadne potešili.

​Manželia Kandráčovci sa vybrali s dcérkou na výlet. "Ľutina, krásne pútnické miesto a naša malá cestovateľka," upresnila destináciu mama Erika. Ondrej k svojej fotke dodal, že dcérka je "cestovateľka po otcovi". Ten to dokázal aj so svojimi staršími deťmi pred časom, keď sa krátko po narodení bábätka vybrali spoločne na potulky Slovenskom, aby mala Erika čas zžiť sa s malou Maruškou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Cestovateľka po otcovi?

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Dievčatko je neskutočne rozkošné, v náručí svojho otecka venovalo prekrásny úsmev milovanej mame. Hoci sa to ešte rozhodne nedá povedať s absolútnou istotou, v tejto chvíli sa malá Maruška podobá asi viac na svoju mamičku. Prekrásna okaňa si okamžite získala srdcia všetkých fanúšikov rodinky Kandráčovcov a skutočne sa niet čo čudovať. Snáď to neboli nadlho posledné fotky bábätka, ktoré Erika a Ondrej ukázali svetu.

Súvisiace články

Najčítanejšie