Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Jevgenij Pľuščenko má tretieho syna! Jeho manželka ale tehotná nebola!
Zdielať na

Jevgenij Pľuščenko má tretieho syna! Jeho manželka ale tehotná nebola!

Archívna reportáž

Poriadny šok spôsobil svojim fanúšikom geniálny truský krasokorčuliar vo výslužbe, olympijský víťaz Jevgenij Pľuščenko. Hoci sa jeho manželka Jana Rudkovskaja ostatné roky prezentuje najmä ich prepychovým spôsobom života, prípadne talentom ich spoločného synčeka, 7-ročného Alexandra, ktorý ide v otcových šľapajách, na jednu podstatnú vec teraz akosi pozabudla. Že do ich rodiny pribudne ďalšie dieťatko.

Fanúšikovia tejto rodinky žijúcej v absolútnom luxuse ostali len nemo pozerať na fotku, ktorú aktuálne pridala na svoj profil na Instagrame, kde má takmer štyri milióny sledovateľov, manželka 37-ročného hviezdneho krasokorčuliara Jevgenija Pľuščenka. Na nej sa na fanúšikov šťastne usmieva nielen 45-ročná Jana, ale aj Jevgenij a Alexander. No to najpodstatnejšie držia v náručí.

Chlapček, ktorý sa narodil 25. septembra, dostal meno Arsenij. To by ešte stále nebolo také šokujúce ako fakt, že nikto nezaregistroval, žeby Jana bola tehotná. A to pridáva fotky z rôznych udalostí nonstop, aj tesne po termíne narodenia chlapčeka ju videli na spoločenskej udalosti bez stopy po brušku.

Pľuščenko si zahral aj v obľúbenom Paneláku:

​Na záhadu je jediná odpoveď - bábätko rodinke vynosila náhradná matka. Nie je jasné, či použili spermie a vajíčko od Pľuščenkovcov, no isté je, že Jana byť matkou už nemohla. Ako sa ešte pred rokom zverila magazínu Tatler, po operácii už nikdy nebude môcť mať deti. Šťastie z novonarodeného potomka ale iste nie je o nič menšie. "Teraz mám štyroch synov, som tá najšťastnejšia mama. Je to splnený sen! Zoznámte sa - Arsenij Jevgenejevič Pľuščenko," napísala k trom fotkám rodinky Jana.

Okrem svojho syna z prvého manželstva s ruským oligarchom prirátala do celkového počtu zjavne aj syna z prvého manželstva svojho muža Jevgenija a, pochopiteľne, aj ich spoločného Alexandra. Ten sa evidentne z bračeka veľmi teší, na fotke ukazoval s nadšením palec hore. V piatok si odviezli svoje "šťastie", ako o ňom Jana napísala, konečne domov a na videu vidno, ako sa Alexander bračekovi nežne prihovára. Nepochybne si rodina ďalšie dieťa mohla dovoliť, už čoskoro možno ukážu aj jeho tvár, keďže Jana sa rada a často chváli všetkým, čo sa týka jej rodinky.

Súvisiace články

Najčítanejšie