Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Dominika Cibulková nahá?! Ukázala NIELEN tehotenské bruško v celej kráse!
Zdielať na

Dominika Cibulková nahá?! Ukázala NIELEN tehotenské bruško v celej kráse!

Archívna reportáž

Dominike Cibulkovej sa to už kráti. Onedlho sa stane mamou, podľa všetkého privedie na svet synčeka. Podľa fotiek, ktoré zverejňuje, si bábo spravilo parádne kráľovstvo, bývalá tenistka má totiž už poriadne bruško.

Do konca tehotenstva ostávajú Dominike približne dva mesiace. Keď minulý rok v novembri ohlásila koniec profesionálnej kariéry, okamžite sa začalo špekulovať, či nie je tehotná. Napokon, bola vydatá už tri roky a minulý rok oslávila tridsiatku.

Už onedlho Dominika reči potvrdila. Zrejme by už krásne tajomstvo dlho neudržala, bruško jej vyskočilo pomerne skoro.

Takto oznámila Dominika koniec kariéry:

Dnes už je ozaj "domček" pre bábätko poriadnym "domom". Dominika sa, našťastie, fotí rada, a tak môže jej fanúšikovia sledovať vývoj tehotenstva takmer v priamom prenose. Teraz ale ukázala bruško doslova v nahej kráse.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Stay home-we do ❣️❣️❣️

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Cez poriadny pupček sa zdá, že je Dominika nahá. Zima jej ale rozhodne nie je, zohrievajú ju jej dvaja malí jorkšíri. Nastávajúca mamička pridala aj oznam, že rešpektuje odporúčanie ostať doma. V jej prípade je to obzvlášť rozumne a pochopiteľné rozhodnutie. Ešte pár týždňov musí bábätko v bruchu vydržať a jeho mama by si iste mala chrábiť zdravie.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie