Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Lucie Bílá a jej Radek majú veľkú novinu! Zatiaľ sa s tým ale verejne nepochválili!
Zdielať na

Lucie Bílá a jej Radek majú veľkú novinu! Zatiaľ sa s tým ale verejne nepochválili!

Archívna reportáž

Hoci ich delí 18 rokov, predsa sú Lucie Bílá a Radek Filipi stabilný, milujúci, ale aj ostro sledovaný pár českého šoubiznisu. Zdá sa, že tí dvaja sa skutočne našli, hoci bola spočiatku speváčka skeptická a s Radkom sa aj rozišla. No od obnovenia vzťahu je to už úplná idylka a hoci nemajú a už ani nebudú mať spoločné dieťa, majú kopu aktivít, ktoré ich naplno zamestnávajú. A obaja žnú aj veľké úspechy.

Dlhoročný priateľ Lucie Bílej (55), svalnatý obor Radek Filipi (37), sa pochválil novou trofejou, či dokonca až dvomi, píše portál Super.cz. Z majstrovstiev Európy v bench presse si priviezol domov dve medaily, zlatú a striebornú. Nebol to jeho prvý medzinárodný úspech v tomto pomerne neznámom silovom športe. V roku 2019 získal v Brazílii titul majstra sveta v kategórii open 140 kg. Na jeho úspechy je jeho slávna partnerka veľmi pyšná a veľmi ho podporuje v jeho snahe uspieť na aj na najvyššej medzinárodnej úrovni súťaží v tomto druhu športu.

Nie každý našinec vie, aký druh športu sa za názvom bench press, po slovensky tlak na lavičku, skrýva. Ide o účinné cvičenie zacielené na jednotlivé svaly v hornej časti tela, ako hlási internet. V našich končinách sa mu až tak veľa milovníkov silových cvičení vrcholovo nevenuje. Radek je jednou z výnimiek a na jeho tele je to vidieť. Za skvelými výsledkami sa ale skrýva tvrdá drina v posilňovni. "Mal som výhodu, že som mohol cvičiť doma, mám lavice, činky, kamaráta, ktorý mi s tým pomohol. Horšie bolo, že som nevedel, či závody budú, či sa podarí odcestovať, príprava bola zložitejšia," zveril sa so svojimi starosťami v dobe obmedzení kvôli covidu priateľ populárnej českej speváčky.

Pred dvomi rokmi to bola veľká sláva, keď Radek získal majstrovský titul:

​Nakoniec sa medzinárodná súťaž v bench presse predsa len konala. "Podarilo sa mi odísť, odsúťažiť, majstrovstvá Európy boli v Poľsku, priviezol som si dve medaily. Zlatú a striebornú. Skvelý pocit, páčilo sa mi to," pochválil sa so svojím úspechom Radek. "Teraz sa budem po pretekoch zmenšovať, telo odpočíva a má pohodičku. Na súťaž sa tento rok už nechystám, som ale rád, že sú už otvorené fitká a môžem si zacvičiť. Potrebujem kontakt, že si dáš kávičku, pokecáš s kamarátmi. Tá atmosféra človeka vtiahne. Doma je to fajn, ale fitko je fitko," prezradil svoje plány dlhoročný partner Lucie Bílej. Ona mu iste dopraje spoločnosť kamarátov, sama má svojich spoločenských aktivít neúrekom a nie všade a vždy je prítomný Radek.

O úspechu zatiaľ ani zmienka, zato zmysel pre humor Radek zjavne nestráca:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Svojmu partnerovi Lucie Bílá plne dôveruje a vie, že sa na neho môže spoľahnúť. Je pre ňu v mnohom veľkou oporou, a to ako v súkromnej, tak aj pracovnej oblasti. Na jeho športové úspechy je veľmi pyšná. V Radkovej snahe uspieť v silovom športe, ktorému sa roky venuje, ho veľmi podporuje. Ona sama ale cvičeniu v posilňovniach neholduje. "On má svoj svet a ja zas svoj. Pred pandémiou, keď mal trebárs dovolenku, tak bol denne v posilňovni, teraz má posilňovňu doma a cvičí tam. Takže chvalabohu, že jeho telo nevolá o pomoc. Ale to nie je môj svet," vyjadrila sa speváčka. "Som na teba pyšná, láska moja," vyznala sa Filipimu po jeho veľkom úspechu v roku 2019, keď sa dozvedela, že získal titul majstra sveta v bench presse. Nemohla ho vtedy osobne sprevádzať na majstrovstvách, ale rád ju vtedy zastúpil jej syn Filip. Prekvapivé ale je, že na instagramovom profile Radka ani Lucie nie je zatiaľ o čerstvom úspechu ani zmienka, čo najmä v prípade Lucie nie je obvyklé. 

Súvisiace články

Najčítanejšie