Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fanúšikov šokoval biedny vzhľad seriálového Chandlera! V súkromí zažil TÚTO smutnú udalosť!
Zdielať na

Fanúšikov šokoval biedny vzhľad seriálového Chandlera! V súkromí zažil TÚTO smutnú udalosť!

Archívna reportáž

Kým si niektoré známe tváre pozornosť verejnosti užívajú, a aj vďaka sláve si našli svoje polovičky, iným sa práve preto nedarí nájsť si partnera na celý život. Aj predstaviteľ večne usmiateho Chandlera zo seriálu Priatelia je zjavne obeťou svojej slávy. Vo svete filmu po účinkovaní v seriáli veľmi neprerazil, zato sa dostal do spárov démonov a kolotoča večierkov, na ktorých nechýbali drogy ani alkohol. Avšak herec sa pred blížiacou päťdesiatkou predsa len rozhodol zatiahnuť ručnú brzdu v hodine dvanástej a postúpil terapiu na boj so závislosťou a dokonca si neskôr našiel aj peknú a mladú priateľku. Avšak jeho nezdravý vzhľad na nedávnej premiére špeciálu Friends: Reunion mnohých fanúšikov zaskočil.

Herec Matthew Perry sa podľa informácii denníka People iba krátko po premiére dlhoočakávaného špeciálu Friends Reunion rozišiel so svojou priateľkou Molly Hurwitz, s ktorou bol už niekoľko mesiacov dokonca zasnúbený. Mnohí jeho priaznivci si myslia, že práve blížiaci sa rozchod mohol byť za vyčerpaným a strhaným zjavom ich obľúbeného herca zo seriálu Priatelia. 

Matthew ešte v októbri roku 2020 označil svoju snúbenicu za "najúžasnejšiu ženu, ktorá kráča po planéte Zem" o polroka neskôr sa ich vzťah ocitol v troskách. Podľa vyjadrenia herca sa dvojica po troch rokoch rozišla z prostého dôvodu, keďže ich vzťah podľa neho "jednoducho nefungoval". Vynárajú sa tiež špekulácie, či za náhlym rozchodom nestoja práve hercove problémy z alkoholom a drogami, s ktorými sa potýkal väčšinu svojho dospelého života. Napokon, aj jeho vzhľad na obrazovkách svedčí o tom, že sa Matthew potýka s menšími či väčšími zdravotnými problémami.

Takto sa ukázal Matthew Perry v rozhovore magazínu People, kde pôsobil podľa mnohých neisto a strhane:

Herec Matthew Perry (51) a 29-ročná manažérka v oblasti literatúry Molly Hurwitz spolu začali chodiť ešte v roku 2018 a v novembri 2020 sa zasnúbili. Zlomený herec túto správu o nečakanom rozchode potvrdil magazínu People so slovami: "Niekedy veci jednoducho nefungujú a náš vzťah je jedna z nich. Prajem Molly len to najlepšie". Avšak ešte minulý týždeň sa objavili informácie, že Molly odložila termín ich svadby po tom, ako sa dozvedela, že herec "flirtoval s inými ženami". Dôvodom tejto prestávky vo vzťahu malo byť vtedy tvrdenie iba 20-ročnej ženy, ktorá sa s hercom údajne spoznala cez zoznamovaciu aplikáciu s názvom Raja, keď mala iba 19 rokov, kým Matthew mal už po päťdesiatke.

Za strhaným zjavom obľúbeného herca je vraj nepríjemný zákrok u zubára:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Správa o ich rozchode prichádza iba necelý týždeň po tom, čo fanúšikovia videli na obrazovkách svojho obľúbeného herca v zvláštnom rozpoložení. Na otázky v rozhovore s redaktorom magazínu People k nedávnej premiére špeciálnej časti kultového seriálu Priatelia reagoval Matthew miestami veľmi zvláštne, chýbal jeho obvyklý ostrovtip a pôsobil zakríknuto a neisto. "Vidieť Matthewa smutného je srdcervúce," napísal jeden z nich a dodal: "Dúfam, že sa čoskoro uzdraví, neviem, ako si mám užívať ich stretnutie po rokoch, keď tam je Matthew taký smutný." Iní komentujúci zas vyjadrili obavy, či sa herec opäť nedostal do kolotoča závislosti. Avšak podľa dostupných informácií Matthewov zvláštny prejav bol spôsobený neodkladným zubárskym zákrokom a nie recidívou drog. "To vraj ovplyvnilo jeho pohodu, mal bolesti, ktoré spôsobili, že bola jeho reč miestami nezrozumiteľná," prezradil zdroj z blízkeho okolia herca a upokojil tak fanúšikov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie