Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Harry sa vykašle aj na odhalenie maminej sochy?! TOTO má byť dôvod!
Zdielať na

Harry sa vykašle aj na odhalenie maminej sochy?! TOTO má byť dôvod!

Archívna reportáž

Mnohí priaznivci kráľovskej rodiny a azda aj samotní členovia verili, že práve emotívna udalosť, akou bol pohreb princa Philipa konečne opäť spojí cesty dvoch rozhádaných bratov Williama a Harryho. Žiaľ, nestalo sa tak, a princ Harry krátko po pohrebe odišiel naspäť do USA a dokonca rany ešte viac rozjatril niekoľkými ďalšími vyjadreniami. V nich obvinil svojho otca Charlesa a aj jeho práve zosnulého otca z necitlivej výchovy, ktorá spôsobila ujmu na jeho duševnom zdraví. Už o mesiac by sa však mali opäť spoločne stretnúť pri príležitosti odhalenia sochy ich matky Diany v jednej zo záhrad v Kensingtone.

Ako prináša denník The Sun, návrat princa Harryho do Spojeného kráľovstva pri príležitosti slávnostného odhalenia sochy jeho matky je otázny. Dôvodom je pokročilé tehotenstvo jeho manželky Meghan, ktorá má v najbližších týždňoch porodiť ich druhého spoločného potomka. 

​Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa však nechali počuť, že sa slávnostnej chvíle, ktorá sa koná v Sunken Garden v Kensingtonskom paláci na počesť jej nedožitých 60. narodenín presne 1. júla 2021, chcú veľmi zúčastniť, avšak je viac ako pravdepodobné, že kvôli pôrodu nebude môcť Meghan vycestovať. A je celkom zjavné, že Harry si jedinečný moment narodenia druhého potomka taktiež nebude chcieť nechať ujsť a rozhodne sa ostať pri svojej manželke. 

Pozrite si video z jedinečných chvíľ dvoch bratov ešte ako malých chlapcov vo vojenských uniformách na záhrade s ich mamou, princeznou Dianou:

"Podľa toho, čo som sa dopočul, by sa toho obaja radi zúčastnili. William a Kate tam určite budú. Ale nie je isté, či bude Harry môcť priletieť, keďže sa mu má narodiť dieťa. To sa odohrá už v najbližších týždňoch," nechal sa počuť expert na kráľovskú rodinu, novinár Russell Myers. Vojvoda so Sussexu, spoločne so svojím bratom Williamom, venovali prípravám na tento ceremoniál veľké množstvo času a a energie, prvé plány začali dávať dokopy ešte v roku 2017. Aj preto mnohí veria, že sa Harry predsa len dostaví. "A otázne je aj to, či sa slávnosti zúčastnia spoločne, alebo či budú mať samostatné prejavy," zamýšľa sa expert.

William si naďalej plní kráľovské povinnosti a na vyjadrenia svojho brata nijak nereaguje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Avšak ozva sa stále viac skeptikov, ktorí majú o Harryho návrate na rodnú hrudu vážne pochybnosti a to najmä po ich odvysielaní dokumentu The Me You Can't See. Harry v ňom odhalil jeho neľahké detstvo s otcom, princom Charlesom, ktorý podľa neho sám v destve s jeho otcom, princom Philipom veľmi trpel. Z bludného kruhu v kráľovskej rodine mu podľa jeho slov pomohla až Meghan, s ktorou spoločne naplánovali "útek" do Spojených štátov amerických. Práve na Meghan má ťažké srdce nielen rodina Harryho, ale aj mnoho Britov. "Osobne si myslím, že Meghan sa do Spojeného kráľovstva nevráti," nechal sa počuť spisovateľ a expert na kráľovskú rodinu Phil Dampier, autor knihy Royally Suited: Harry a Meghan. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie