Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Kate ohúrila TÝMTO detailom, ktorý sa stal hitom! Je v tom skrytý kus jej srdca!
Zdielať na

Kate ohúrila TÝMTO detailom, ktorý sa stal hitom! Je v tom skrytý kus jej srdca!

Archívna reportáž

Týždňová návšteva princa Williama a jeho manželky Kate v Škótsku vyvolala veľkú pozornosť nielen v Británii, ale aj na celom svete. Táto sympatická dvojica zaujala svojím prirodzeným vystupovaním a ústretovosťou ku všetkým, s ktorými sa stretli v tejto malebnej krajine na ich oficiálnych zastávkach. Samozrejme, že všetci boli zvedaví aj na ich oblečenie, najmä na Kate, ktorá sa vyznačuje dobrým vkusom, s citom pre detail.

Mnohí módni fajnšmekri sú už roky inšpirovaní práve kreáciami dám z kráľovského dvora, inak to nie je ani v prípade elegantnej Kate Middleton. Pri ich poslednej návšteve Škótska však mnohí svoju pozornosť sústredili tentokrát na celkom maličký detail. Keďže ich tri spoločné deti podľa informácií denníka Daily Mail nechali doma, Kate si "vzala so sebou" aspoň symbolicky, jemným šperkom s inciálami jej ratolestí. Aby vynikla jeho krása, vojvodkyňa z Cambridge k nemu zvolila skôr športovejšie oblečenie a tlmené farby, splývajúce so škótskou prírodou a sychravým počasím.

Vojvodkyňa svoje tri deti veľmi miluje a myslí na ne, aj keď je od nich stovky kilometrov vzdialená. To sa ale stáva málokedy, a len v prípade, že ju k tomu vedú jej oficiálne povinnosti. Súčasná návšteva Škótska mala veľmi náročný program, čo by ich malé ratolesti zrejme ťažko zvládali, a tak zostali doma s ich opatrovateľkou. Dve staršie navyše nechceli vynechať ani vyučovanie v škole. Ich mama si do batožiny pribalila retiazku s ich iniciálkami krstných mien, takže ich mala predsa len zo sebou "na krku". Na fotke zo školského turnaja v tenise, ktorý sa konal v posledný deň návštevy kráľovského páru v Škótsku, bolo retiazku s príveskami jasne vidieť.   

Pozrite si krátky zostrih najlepších módnych momentov vojvodkyne z Cambridge podľa magazínu Harper's Bazaar:

Pekná retiazka z recyklovaného zlata od populárnej celebritnej návrhárky šperkov Danielly Draper je vcelku jednoduchá. Jedinou ozdobou sú tri písmená G, C a L, teda iniciálky mien George, Charlotte a Louise, malých princiatok dynastie Windsorovcov. Kate nevlastní len túto retiazku s iniciálkami mien svojich detí. Retiazku s medailónom, na ktorom sú prvé písmená mien jej detí s trojicou hviezd, mala na krku aj na oficiálnej návšteve v Cardiffe vlani v januári v súvislosti s národným prieskumom o vývoji v ranom detstve. Opäť od tej istej návrhárky, zrejme jej obľúbenkyne. Svoj výtvor nazvala "polnočným mesačným náhrdelníkom". Je zo zlata a v jeho popise sa uvádza: "Mesiac všeobecne predstavuje rytmus času, pretože stelesňuje cyklus. Fázy Mesiaca symbolizujú nesmrteľnosť, večnosť a osvietenie". 

 Kate Middleton hrdo nosí krásny šperk s iniciálami jej troch milovaných detí Georga, Charlotte a Louisa:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LTA (@lta)

V septembri minulého roku sa zas vojvodkyňa z Cambridge ukázala pri inej príležitosti v parku Batterseas s retiazkou od All The Falling Stars s tromi malými medailónikmi, na každom z nich boli opäť vygravírované iniciálky mien jej troch detí. V parku diskutovala s inými matkami o výzvach v súvislosti s pandémiou ochorenia covid-19. Retiazka na jej krku má zrejme symbolizovať, aký význam majú tieto oficiálne podujatia a stretnutia pre ňu ako milujúcu a starostlivú matku. Všetky matky ju môžu brať ako jednu z nich, s podobnými starosťami, obavami, ale aj radosťami v súvislosti s výchovou a zdravím ich detí. Na nápad s retiazkami s iniciálkami ju možno priviedla jej sestra Pipa. Po narodení najstaršieho syna Georgea jej údajne darovala retiazku, ktorú zdobil prívesok v tvare srdca s jeho vyrytým menom a iniciálou W, počiatočného písmena mena William.       

Súvisiace články

Najčítanejšie