Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
TAKÝTO podraz od vlastného otca?! No môže za tým byť aj niečo iné, možno ho zradila slávna dcéra!
Zdielať na

TAKÝTO podraz od vlastného otca?! No môže za tým byť aj niečo iné, možno ho zradila slávna dcéra!

Archívna reportáž

Aj keď sa niekedy nevyvinú veci tak, ako by si človek prial, rodičia sú vždy tí, alebo aspoň by mali byť, ktorí za svojím potomkom stoja nech sa deje, čo sa deje. Ideálny sa zdal byť aj vzťah známej nemeckej modelky Heidy Klum a jej otca, ktorý pri nej stál od počiatku kariéry ešte v 90. rokoch, pri obrovských úspechoch v modelingu i nezdaroch v súkromí, pomáhal jej s jej deťmi, jeho vnúčatami, a dokonca jej bol oporou aj pri rozvode s britským spevákom Sealom. Avšak zdá sa, že niečo ich vzťah zásadne narušilo a šepká sa, že je za tým jej nový manžel Tom, člen nemeckej kapely Tokio Hotel. Svojej slávnej dcére dokonca ani neprišiel na svadbu a teraz urobil ďalší nepochopiteľný krok.

Ako priniesol denník Daily Mail, modelka Heidi Klum sa momentálne zaplietla do právneho sporu s vlastným otcom, s ktorým má už od jej nedávnej svadby s Tomom Kaulitzom veľmi vlažný vzťah. Günther Klum (75) si totiž nechal pred niekoľkými mesiacmi zaregistrovať meno 17-ročnej vnučky, Leni Olumi Klumovej, ktorú má modelka s talianskym boháčom Flaviom Briatorem. Ochranná známka na jej meno vo vlastníctve cudzej osoby by mohla mladej dievčine totiž spôsobiť problémy v jej rozvíjajúcej sa kariére modelky.

Dlhé roky hovorila modelka Victoria's Secret o svojom otcovi iba v superlatívoch a on jej bol nielen psychickou oporou, ale aj manažérom, poradcom a kreatívcom v mnohých jej projektoch a kariérnych krokoch. Pomáhal jej napríklad dojednať aj lukratívne reklamné zmluvy so svetoznámymi značkami za desiatky miliónov dolárov. Aj po  rozvode s britským spevákom Sealom, s ktorým bola v manželstve 9 rokov, splodili spolu tri deti a spevák si počas jeho trvania adoptoval ešte aj jej dcéru Leni, nešetrila chválospevmi na svojho otca, ktorý jej bol oporou. Dnes je idylka minulosťou, o čom svedčí aj celkom zvláštny krok jej otca, ktorý si nechal v marci 2021 zaregistrovať ochrannú známku na meno svojej vnučky Leni Klum a taktiež na jej prezývku "Mausekatze", čo v preklade znamená "Myšička". Fotky modelky a jej otca si môžete v galérii TU.

Heidi a Tom svojím vzťahom mnohých prekvapili, najviac azda modelkinho vlastného otca:

Predpokladá sa, že ak sa preukáže, že túto ochrannú známku vytvoril s "neblahým úmyslom", hrozí mu až šesťmesačné väzenie, alebo mastná pokuta vo výške až 250 000 eur. Günther, ktorý má s dcérou od jej svadby s potetovaným, od Heidi 16 rokov mladším rockerom Tomom zlé vzťahy, sa dokonca na Instagrame slovám o tejto údajne chystanej žalobe vysmial. Na svojom profile totiž zverejnil rôzne dokumenty, ktoré majú svedčiť v jeho prospech. "Kto mi pošle koláč s upečeným spisom?" napísal pod fotografiu jedného z dokuneotv. V nich okrem iného vtrdí, že má na na ochránnú známku právo. "O ochrannú známku Leni som požiadal už pred niekoľkými mesiacmi. Jej meno pochádza od mojej matky Leni a teda práva na ochrannú známku Leni Klum mám ja," tvrdí modelkin otec, ktorý bol vraj spočiatku rád, že si Heidi po bolestivom rozchode našla novú lásku. Avšak Heidi podľa zdroja z okolia podriadila novej láske mnohé aspekty života, dokonca hovorila aj o možnosti mať s ním dieťa, v jej prípade už piate v poradí. "Zatiaľ čo o Tomovi hovorí s nadšením, jej vrúcne slová o otcovi vychladli," konštatuje zdroj z okolia rodiny Klumovej.

Modelkin otec Günther Klum zverejnil na Instgrame niekoľko fotografií dokumentov, ktoré z neho robia oficiálneho majiteľa ochrannej známky Leni Klum:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Günther Klum (@guentherklum)

Zdroj tiež tvrdí, že okrem údajnej "žiarlivosti" otca na novú lásku jeho dcéry, môže byť jablkom sváru aj o čosi prozaickejšia vec, a tou sú peniaze. Heidi vraj minulý rok vynechala svojho otca z dvoch zmlúv jej nových televíznych projektov, medzinárodného seriálu Making The Cut od Amazonu a nového televízneho projektu Queen Of Drag. V poslednom spomínanom otca odpísala preto, aby mohla ako porotcu zamestnať brata svojho manžela Billa Kaulitza. Günther, čo by konzervatívne zmýšľajúci človek by sa podľa zdroja v travesty šou projekte Queen Of Drag, aj tak nikdy neukázal, avšak bol to prvý veľký projekt v jej rodnom Nemecku, ktorý robila celkom bez neho.

"Je to strašne smutné," povedal Heidin priateľ pre Daily Mail. "Roky bol jej otec dôležitou súčasťou jej života, nielen v podnikaní, ale aj v osobnom živote. Chodieval k nej na celé leto a pomáhal sa starať o vnúčatá, zatiaľ čo sa Heidi venovala svojim projektom. Mali veľmi blízke vzťahy, živené láskou a vzájomnou úctou. Je to veľmi zvláštne, ako sa to všetko zvrtlo a to, že Heidi o ňom nehovorí. Je to skutočne veľmi zvláštne," dodal. Navyše, podľa zistení spomínaného denníka modelka zrušila svoju nemeckú spoločnosť Heidi Klum GMBh, ktorú pôvodne zastrešoval Günther a ktorá sídlila neďaleko rodinného domu v Bergisch Gladbachu, a iba mesiac pred svadbou s Kaulitzom založila v Berlíne novú firmu HK Germany GMBh, pričom jej otec sa vo verejných firemných dokumentoch nenachádza.

Súvisiace články

Najčítanejšie