Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Príšerná tragédia! Zrútilo sa lietadlo so známym hercom, jeho manželkou a priateľmi na palube!
Zdielať na

Príšerná tragédia! Zrútilo sa lietadlo so známym hercom, jeho manželkou a priateľmi na palube!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Plánovaný príjemný výlet sa skončil strašnou tragédiou. V nedeľu otriasla americkým štátom Tennessee správa o fatálnej leteckej nehode, keď sa do jedného z jazier zrútilo menšie prúdové lietadlo. Vyšetrovatelia, ktorí nehodu skúmali, žiaľ, našli pozostatky jeho posádky už po smrti. Pri identifikácii tiel však prišiel ďalší šok, medzi mŕtvymi je aj známy herec, ktorý v minulosti stvárnil divokého Tarzana, spolu s manželkou, známou diétnou odborníčkou.

Hviezda filmu Tarzan, herec Joe Lara (59) bol podľa informácii denníka USA Today medzi ľudmi na palube malého prúdového lietadla, ktoré sa zrútilo do jazera iba krátko po štarte z letiska v americkom meste Smyrna  neďaleko Nashvillu. Do lietadla, ktoré malo namierené do mesta Palm Beach na Floride údajne nastúpil spolu s manželkou Gwen (†66) a ďalšími piatimi ľuďmi, letecké nešťastie nikto z nich neprežil.

Herec Joe Lara vzlietol na lietadle Cessna 501 v spoločnosti jeho manželky, obľúbenej americkej diétnej guru Gwen Shamblin Lara, aby si užili príjemne slnečné lúče na pobreží Floridy. Lietadlo sa však zatiaľ z doteraz neznámych príčin zrútilo do jazera Percy Priest neďaleko letiska v mestečku Smyrna. Predbežné vyšetrovanie podľa televízie WTVF odhalila, že lietadlo začalo klesať ku "kontrolovanému a rýchlemu pristátiu". V jazere našlo smrť všetkých sedem členov posádky a úrady už aj potvrdili ich totožnosť. Mrazivé foto z miesta nehody si môžete v galérii TU.

Joe Lara si zahral úlohu Tarzana niekoľkokrát, pozrite si ukážku z filmu Tarzan: The Epic Adventures:

"Všetko nasvedčuje tomu, že na palube bolo dovedna sedem ľudí," uvádza sa v oznámení úradov okresu Rutherford. "Predpokladá sa, že všetci sú mŕtvi," znejú mrazivé slová zo zápisu z vyšetrovania.
Podľa oficiálneho vyhlásenia sa predpokladá, že obeťami sú už spomínaní herec Joe Lerea s manželkou Gwen, spolu s ich blízkymi priateľmi. Herec Joe Lara, vlastným menom William Joseph Lara si v rokoch 1996 až 1997 zahral hlavnú úlohu chlapca z džungle v televíznom seriáli Tarzan (The Epic Adventures), rovnakú úlohu si zahral aj vo filme Tarzan na Manhattane. Herec, ktorý sa venoval aj bojovým umeniam, sa objavil aj vo filmoch Americký kyborg z roku 1993 či vo filme Oceľová hranica v roku 1995.

Na sociálnych sieťach bola Gwen mimoriadne aktívna a s manželom Joeom dokonca uvádzali vlastnú televíznu šou, život im, žiaľ, vzala tragická nehoda:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwen Shamblin Lara (@gwenshamblinlara)

Rozvedený otec dvoch dcér sa v roku 2018 druhýkrát oženil s kresťanskou autorkou a pastorkou Gwen a taktiež sa začal primárne venovať v USA veľmi populárnej country hudbe. Gwen v roku 1999 založila cirkev s názvom Remnant Fellowship Church a taktiež je autorkou knihy o zdravom stravovaní a chudnutí s názvom The Weigh Down Diet. Spolu s ňou boli vedúcimi tejto cirkvi aj ďalší účastníci nehody,  manželia Martinovci a Walterovci. V oficiálnom vyhlásení pre spomínaný denník hovorca cirkvi Remnant Fellowship uviedol, že všetky tri rodiny ešte stále čakajú na oficiálnu správu od úradov a "o podrobnosti sa podelia vo vhodnom čase."

Súvisiace články

Najčítanejšie