Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Cibulková opäť prekvapila! TOTO by od nej nečakal asi nikto!
Zdielať na

Cibulková opäť prekvapila! TOTO by od nej nečakal asi nikto!

Archívna reportáž

Azda niet v súčasnosti celebrity, ktorá by budila väčší záujem, ako naša najúspešnejšia tenistka, niekdajšia majsterka sveta, Dominika Cibulková. Ľudí zjavne fascinuje človek, ktorý si môže dovoliť čokoľvek a neostýcha sa tým aj pochváliť. Akurát, že to nie vždy vypáli práve dobre.

O prešľapoch 32-ročnej Dominiky Cibulkovej by sa dal pomaly napísať román. Spravila už toľko vecí, ktorými pobúrila verejnosť, že si ich je vôbec ťažko pamätať.  No zrejme nad všetkými čnie jej neoprávnené zaočkovanie proti covidu, aj spolu s manželom Michalom Navarom. 

Miestami sa jednoducho zdá, akoby Dominika žila na zvláštnom obláčiku mimo realitu, no ono to tak trochu aj je. Cibulková skutočne nepochádza z priemerných, či slabších pomerov, a tak sa možno trochu ťažšie vciťuje do pocitov bežných ľudí. No teraz to skúsila skutočne nevídaným spôsobom.

Škandál s neoprávneným zaočkovaním sa pokúsila Dominika zachrániť pomocou v prvej línii:

​Tak, ako luxusne býva, luxusne sa oblieka či luxusne cestuje, rovnako luxusné má aj auto. No cez víkend ho nechala doma a fanúšikom na sociálnej sieti ukázala skutočne nečakaný záber. "Naše momentky z víkendu," okomentovala fotku z električky. Nebola pritom sama, na skusy vo verejnej hromadnej doprave vzala aj manžela a synčeka. Dá sa predpokladať, že azda ako každé dieťa, aj Jakubko bol z električky nadšený.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

No nebola by to Dominika, aby sa aspoň nenaobliekala do tisícových handier, na ktoré azda niektorí zo spolucestujúcich musia pracovať aj pol roka. Pridala aj klasické momentky z výťahu, spomienku na výbornú zmrzlinu, bicyklovanie, kúpanie vo vani a napokon najnečakanejšia fotka z električky. Zrejme Dominika nepresedlá na MHD, hoci by tým by iste potešila aj fanúšikov, no možno sa aspoň nevedomky zapojila do kampane za zníženie motorizácie, teda proti autám na cestách hlavného mesta.

Súvisiace články

Najčítanejšie