Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Stretnutie s Priateľmi bolo pre Aniston ako rana do srdca! So seriálovým Rossom priznali skutočný vzťah!
Zdielať na

Stretnutie s Priateľmi bolo pre Aniston ako rana do srdca! So seriálovým Rossom priznali skutočný vzťah!

Archívna reportáž

Nedávna veľkolepá "stretávka" priateľov a hercov z úspešného televízneho seriálu, ktorý celú dekádu bavil divákov po celom svete stále rezonuje jeho divákmi a fanúšikmi jeho ústredných postáv. Mnohí diváci ostali počas sledovania 15 epizódy tretej série s názvom "Ako si Ross a Rachel dali prestávku" celkom rozčarovaní, keď sa jeden z najromantickejších párikov na obrazovke definitívne rozišiel. Tí si aj v nedávno odpremiérovanom špeciálnom vydaní Priateľov zaspomínali na staré dobré časy na pľaci, keď medzi nimi vznikli skutočné priateľstva, ba aj čosi viac.

Herci Jennifer Aniston a David Schwimmer, ktorí si v seriáli Priatelia zahrali krásnu Rachel a popleteného paleontológa Rossa, v špeciálnej edícii seriálu s názvom Friends: Reunion nečakane otvorili. Prezradili, že sa počas prvej série legendárneho seriálu takmer dali dokopy aj v skutočnosti, avšak odhalili tiež dôvod, prečo to na úroveň seriózneho vzťahu nikdy nedotiahli.

Horúcu pikošku, ktorá dlhé roky zaujímala mnohých fanúšikov seriálu Priatelia, sa rozhodol v rozhovore s jeho predstaviteľmi odhaliť moderátor dokumentu, britský komik James Corden. "Nedokážem uveriť tomu, že neexistovali romániky aj mimo obrazovky," zamyslel sa nahlas pred kamerami sympatický moderátor. Táto otázka vzbudila medzi hercami určité emócie, keďže herci majú okrem iného v zmluve zakázané milostné avantúry v rámci celého štábu. Avšak práve David Schwimmer a Jennifer Aniston sa zamrvili a rozhodli sa vyjsť po rokoch s pravdou von. "Hm, no. Teda... David?" začala nesmelo seriálová Rachel, na čo David odpovedal opatrne "Áno." 

V špeciálnej epizóde herci prezradili, že na pľaci nevznikli iba skutočné priateľstvá, ale aj lásky. Pozrite si vo videu ako to iskrilo medzi predstaviteľmi Rachel a Rossa:

"Bolo to ešte počas prvej série," potvrdila klebetu Jen. "Áno, v prvej sezóne sme.., teda ja som bol do Jen veľmi zaľúbený," prezradil David. Jennifer však pohovoto odpovedala, že city boli vzájomné, avšak ako priblížili, obaja boli zakaždým v inom vzťahu, a tak nikdy hranicu platonickej lásky neprekročili. "Úprimne, pamätám si, ako som raz povedala Davidovi, že to bude strašný trapas, ak sa náš prvý bozk odvysiela v národnej televízii," povedala slávna herečka. "Samozrejme, že to tak bolo, pobozkali sme sa v tej kaviarni," naráža Aniston na legendárny bozk, keď sa dali Ross a Rachel dokopy. „My sme však sústredili našu náklonnosť, obdiv a lásku k sebe, do vzťahu Rossa a Rachel,“ vysvetlila romantické chvíle na pľaci, avšak ich kolega Matt LeBlanc vtipným gestom naznačil, že nie vždy sa im to darilo držať na uzde.

Takto sa zatvárila šestica hercov, keď moderátor vyslovil otázku na telo:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HBO Max (@hbomax)

Moderátor James Corden, ktorí neskrýval prekvapenie z tohoto odhalenia, napokon z Davida Schwimmera dostal aj nejaké tie intímnejšie detaily ich romániku. "Spomenul som si na prvý rok alebo dva, v čase, keď sme mali prestávky v skúšaní. Boli tam aj chvíle, keď sme sa objímali na gauči," spomínal herec, ktorý sa v živote po Priateľoch usadil najmä v divadle. Jennifer tento romantický scenár nijako nepopierala, naopak, neskôr sa vyjadrila, že opätovné stretnutie a krásne spomienky na toto obdobie jej života boli ako "úder rovno do srdca." 

​Obaja herci sa však zhodli na tom, že bolo nanajvýš zvláštne, že ich lásku nevidel celý štáb seriálu Priatelia. Azda to aj mnohí videli, ale nechceli mladým nádejným hviezdam kaziť romantiku a zároveň radosť z obrovského úspechu, aký seriál už počas prvej série dosiahol.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie