Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Cibulkovej PRVÁ reakcia na zlodejov znie ako výsmech! Zato jej otec núka za dolapenie šialených 100 tisíc!
Zdielať na

Cibulkovej PRVÁ reakcia na zlodejov znie ako výsmech! Zato jej otec núka za dolapenie šialených 100 tisíc!

Archívna reportáž

Kým si Dominika Cibulková (32) užívala s rodinkou slnečné Toskánsku, v noci zo soboty na nedeľu v jej byte úradovali zlodeji. Asi každému musí byť jasné, že narazili doslova na zlatú baňu. Stačilo vziať pár kabeliek a škody sa počítali v desaťtisícoch.

Dominika Cibulková sa až doteraz ku krádeži v jej luxusnom mezonetovom byte nevyjadrila a ďalej pridávala fotky zo súkromia, akoby sa jej tá mrzutosť ani netýkala. Zato jej otec Milan Cibulka sa poriadne nahneval. Podľa portálu sport24.sk ponúka poriadne mastnú odmenu tomu, kto pomôže pri dolapení "spojky" zlodejov.

Cibulkovej otec je presvedčený o tom, že nešlo o žiadnu náhodu, že si zlodeji vybrali práve byt jeho dcéry. A zjavne sa ešte viac, ako na nich, hnevá na ich "spojku". Tvrdí, že za tým musí byť človek, ktorý u Dominiky už bol. "Chcel by som osobne spoznať človeka, ktorý sa tvári ako Dominikin kamarát a urobí mojej dcére, ktorá sa si to celé vydrela, nikomu v živote nič neukradla to, že dá tip zlodejom," vyjadril sa Milan Cibulka pre Sport24.

Dominika neraz pridala aj pomerne detailné zábery na jej luxusný byt na Dunajskej ulici v Bratislave:

​"Osobne dám 100tisíc eur tomu človeku, ktorý ma privedie k tomu haj*lovi, ktorý podrazil moju dcéru," tak znie verejný prísľub nahnevaného Cibulkovej otca. No ešte prekvapivejšia je reakcia tenistky. Na to, že zlodeji si mali odniesť niekoľko jej exkluzívnych kabeliek, a ako je zjavné z kamerového záznamu, ktorý zverejnila polícia, celkovo odišli s dvomi plnými kuframi, to zvláda skutočne s ľahkosťou.

Polícia sa v prípade tejto krádeže skutočne činí, už niekoľkokrát prosila o pomoc aj verejnosť:

Zatiaľ ku krádeži povedala len jediné slovo, keď zareagovala na komentár istého followera na jej instagramovom profile. Tomu sa zdalo, že je Dominika "vysmiata, tak tí zlodeji neurobili veľa škody". Na to celkom výnimočne ex-tenistka zareagovala jednoslovne: "Neurobili". Pridala aj vysmiateho smajlíka a tak to skutočne vyznieva, akoby sa zlodejom s opovrhnutím smiala. Napokon, zrejme to tak aj bude. Jej idylku, ktorú zažíva s rodinkou len tak niečo nenabúra a jej konto je stále dostatočne naplnené, aby si akékoľvek materiálne záležitosti vedela kedykoľvek dokúpiť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie