Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mária Bartalos vyrazila na prvé kočíkovanie! V TAKOMTO elegantnom kúsku vozí Jonatána!
Zdielať na

Mária Bartalos vyrazila na prvé kočíkovanie! V TAKOMTO elegantnom kúsku vozí Jonatána!

Archívna reportáž

Len cez prázdniny sa herečka Mária Bartalos pochválila svetu radostnou novinou, že k 2-ročnému synčekovi Noelovi pribudne druhé bábo. Netrvalo dlho, a už aj je na svete. Po vyše týždni "v utajení" Mária v utorok konečne prezradila, že dieťatko je na svete.

Mária a Adrián Bartalosovci sa stali rodičmi druhého dieťatka. Ako to už v prípade sympatickej herečky býva, dopriala si pomerne dosť času, kým sa s novinou podelila so svetom. Vyše týždňa si nový poklad užívali v úplnom súkromí, bez zvedavých otázok verejnosti.

Jonatan sa narodil 13. septembra a už prvá fotka, ktorú Mária so svetom zdieľala na sociálnej sieti je dôkazom, že prišiel do skutočne milujúcej rodiny. Dokonca aj jeho "veľký" brat ho zjavne prijal s veľkou láskou, bez žiarlivosti, typickej pre deti v jeho veku.

Mária zažiarila aj v skvelom mysterióznom filme Trhlina:

​Po deviatich dňoch od pôrodu sa vybrala Mária so svojím malým pokladom na prvé kočíkovanie, hoci len po dvore. To je vždy tak trochu veľkou udalosťou, keď ide bábo prvýkrát "do sveta", ešte k tomu vo vlastnom dopravnom prostriedku. "Premiéra vonku, aj so slniečkom. Noel sa chopil bráška a dobre ho na tom našom tehlovom dvore ponatriasal. Jonatan to statočne zniesol celé v spánku," napísala Bartalos k fotkám, z ktorých je jasné, že Noel si privilégium starostlivého staršieho brata nenechal vziať.

Pozornému oku fanúšikov nemohli ujsť detailné zábery na kočík, z ktorého je herečka zjavne unesená a treba uznať, že si zvolila skutočne veľmi elegantné prevedenie. "Ten som si vyhliadla ešte keď bol Noel malý. Akurát veľkostne pre mňa, skvelo sa ovláda a má príjemnú bledú farbu," ospevuje kočík holandskej značky, ktorý patrí k cenovo drahším, ale zďaleka nie k najdrahším "imidžovkám" na trhu. Podvozok s hlbokou vaničkou stojí zhruba 1000 eur, čo bez stovky takmer plne pokrylo tzv. kočíkovné od štátu a k Máriinej nízkej postave sa skutočne výborne hodí.

Súvisiace články

Najčítanejšie