Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Slávna herečka šokuje! S kvantom penisov jej musí pomáhať asistent!
Zdielať na

Slávna herečka šokuje! S kvantom penisov jej musí pomáhať asistent!

Archívne video

Asi všetci si pamätajú herečku Gillian Anderson (53) ako špeciálnu agentku Scullyovú z Aktov X, kde si zahrala spolu s Davidom Duchovnym ako agentom FBI Mulderom. Poslednú dobu ale zaujala aj v komediálno-dramatickom seriáli Sexuálna výchova, kde hrá sexuálnu terapeutku Jean Milburn. Akoby ale podaktorí sledovatelia seriálu pozabudli, že je iba herečka, obracajú sa na ňu v tomto smere aj súkromne. Rozhodla sa preto riešiť problém prostredníctvom presne na to určeného zamestnanca. Ten takéto príspevky na sociálnej sieti jednoducho maže skôr, ako ich vôbec herečka uvidí.

Nebyť úlohy agentky Scullyovej, možno by Gillian Anderson bola iba jednou z mnohých neznámych amerických herečiek. Do tejto roly ju napriek počiatočnému odmietaniu filmovej spoločnosti Fox, podľa ktorej nemala dosť sexappealu, napokon presadil producent Chris Carter. Anderson napokon u divákov uspela, ako aj celý seriál. Dokonca vznikol jav označovaný ako "Scully efekt".  Ako lekárka a špeciálna agentka FBI inšpirovala mnohé mladé ženy k tomu, aby sa vydali na dráhu vedy, medicíny a presadzovania práva. Tento efekt zostáva dokonca aj predmetom akademického skúmania. Aj v úlohe sexuálnej poradkyne je Anderson natoľko dôveryhodná, že niektorí muži sa neváhajú so svojimi problémami na ňu obracať.

Pochopiteľne sa takéto až priveľmi dôverné zdieľania mužov spojené s fotografiami ich "mužskej pýchy" celkom nepozdávajú ani v tomto smere ošľahanej herečke, píše portál The Sun. Našla spôsob, ako sa tomu vyhnúť. "Mám niekoho, kto prechádza všetky správy skôr, ako ich uvidím. A to vrátane fotografií penisov," prezradila  Gilian, ktorá sa netají svojou bisexualitou. "Nemám v mobile instagram, ale občas mi povie, že ich opäť veľa pribudlo. Ľudia ma šokujú!" neveriacky pokrútila hlavou v jednom rozhovore.

Gillian si za výkon v seriály The Crown vyslúžila obdiv fanúšikov i filmových kritikov, pozrite si jej brilatný výkon v úlohe britskej premiérky Margaret Tatcher:

Najnovšie sa Gillian Anderson môže pochváliť úlohou britskej premiérky Margaret Thatcher v televíznom seriáli Netflixu The Crown o britskej kráľovskej rodine. V nedeľu za skvelé stvárnenie tejto roly získala jednu z cien Emmy, ktoré udeľovali 19. septembra v Los Angeles za najlepšie televízne počiny v období od 1. júna 2020 do 31. mája  2021. Na celej čiare zvíťazil seriál The Crown. Ocenenie pre Anderson bolo určite zaslúžené, ako skonštatovali aj gratulanti. A niektorí z nich sa rozhodli herečku patrične odmeniť. Bol medzi nimi aj tím módneho domu Chloé, ktorého šaty mala Gillian na sebe na odovzdávaní cien.

Obrovská torta v tvare mužského pohlavia spôsobila herečke nemalé rozpaky: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gillian Anderson (@gilliana)

Odovzdali jej tortu v tvare obrovského penisu s korunkou s nápisom: "Blahoželáme vám k veľkému víťazstvu." Tento nápad vznikol zjavne v súvislosti s jej aktuálnou úlohou v seriáli Sexuálna výchova. A pretože Gillian má zmysel pre humor, zdieľala fotografiu torty na svojom Instagrame s hashtagmi #navelkostizalezi a #penisroku. A zabávali sa aj jej sledovatelia v komentároch pod príspevkom. "Pozrite sa na tie žily," ocenila precíznosť výtvoru niektorá zo sledovateliek. "Prosím, že nie je s krémovou náplňou?" vtipkovala ďalšia. "Ako si ho krájala?" chcela vedieť iná. Ako herečka tvrdí, v súčasnosti jej ostáva skutočne len ten tortový úd, už dlhšiu dobu má vedľa seba v posteli len svojich dvoch psov, Stellu a Nelsona.

Súvisiace články

Najčítanejšie