Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Najlepší recept na schudnutie..? Monika Absolonová dala dole 18 kíl, príčina nie je práve radostná!
Zdielať na

Najlepší recept na schudnutie..? Monika Absolonová dala dole 18 kíl, príčina nie je práve radostná!

Archívna reportáž

Na tohtoročnú jar zrejme nebude speváčka Monika Absolonová, ktorá o pár dní oslávi 45. narodeniny, spomínať v dobrom. Presne na 1. mája oznámila na sociálnej sieti, že sa rozišla s partnerom a otcom svojich dvoch synov, hokejistom Tomášom Hornom (40). Zakrátko na to si zas ako naschvál zlomila nohu. To všetko ju donútilo k zamysleniu, čo má vo svojom živote urobiť, aby sa cítila lepšie. Už nejakú dobu sa trápila s kilami naviac, ktoré sa jej nepodarilo zhodiť po druhom pôrode, a tak mala jasno, že to treba riešiť.

Mnohým ženám bola Monika Absolonová sympatická aj preto, že nemala problém upozorňovať na svoju po pôrodoch zaguľatenú postavu, a ešte si z toho aj robiť žarty. Vo svojom vnútri sa s tým však zrejme trápila viac, ako si priznávala. Síce tvrdila, že jej športovo orientovanému partnerovi, ktorý je aj kondičným trénerom, to neprekáža, no niekedy ide najmä o vlastný pocit. Dôvod ich rozchodu na jar tohto roku speváčka neprezradila. Šepkalo sa už od začiatku ich vzťahu, že Horna má dlhy vďaka jeho nezodpovednej povahe, ale Monika to akoby nepočúvala. Dokonca nejakú časť za neho aj zaplatila. 

Rozchod je pre málokoho ľahká záležitosť, jednoduché to nemala ani Absolonová, keď ostala sama s dvomi synmi. Nejakú dobu jej bolo ťažko, kým sa otriasla a začala opäť s chuťou žiť. A všetko to, čo prežila, ju motivovalo do chudnutia. Výsledok sa začal dostavovať rýchlo. Kým do rozchodu napriek obmedzeniu príjmu stravy a zvýšenému pohybu sa jej nabraté kilá držali ako kliešť, odrazu to šlo takmer ako po masle. Za pár mesiacov po zrejme tvrdej diéte a cvičeniu, no zrejme aj do značnej dávky z porozchodového stresu, schudla neuveriteľných 18 kilogramov. To sa nedalo nevšimnúť ani kolegom, ktorí jej začali skladať komplimenty, píše portál Blesk.cz.

Monika si pred rokmi zaspievala aj v jojkárskej šou Všetko, čo mám rád, pozrite si jej vystúpenie: 

​Medzi kolegami má aj takých, ktorí sú jej srdcu bližší a aj ich vzťah je na dôvernejšej rovine. "Najväčšiu radosť mi urobil láskykvet, slovenský gróf Marián Vojtko. My si pomerne často voláme, ale dnes sme sa videli po roku a pol! A Mariánko mi hovorí: 'Tlstoprdka, veď ty už nie si vôbec tlstoprdka?!'," s pobavením spomínala na stretnutie s kolegom spevákom. "Je pekné, že niektoré veci, ľudia, situácie sa v živote nemenia... A Mariánko je presne ten človek láskykvet! Tiež schudol, sme sa takto pred päťdesiatkou rozhodli byť asi in," povedala s humorom Absolonová, ktorá práve oslavuje 45 rokov.

Monika je opäť vo forme, avšak skrýva sa za tým aj náročné obdobie rozchodu s otcom jej dvoch synov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Absolonová vyzerá skutočne skvelo, zhodené kilá a štíhlu postavu si veľmi užíva. Aj jej tvár vyzerá sviežo a krátke svetlé vlasy ju omladzujú. Neustále sa usmieva, pričom priam žiari. Je takmer isté, že o nápadníkov núdzu mať nebude. Záleží však iba na nej, či si tak rýchlo pripustí nový vzťah s mužom. Tie jej doterajšie dobre nedopadli. Vydatá bola iba raz, jej exmanžel Václav Eiselt bol tiež hokejista. Dobre neskončil ani jej ďalší vzťah so ženatým podnikateľom Vratislavom Jandom. A v čase, keď si začala v roku 2014 s Hornom, bol tiež ešte ženatý. Zrejme by si mala dávať väčší pozor najmä pri ženáčoch. "Vo vzťahu, ktorý ma neuspokojuje, by som nevedela dlhodobo fungovať," povedala pred štyrmi rokmi Super.cz. A tento rok to opäť potvrdila. Zdá sa, že v stave "single" je teraz úplne spokojná.

Súvisiace články

Najčítanejšie