Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Už sú svoji! Plekanec a Šafářová sa tajne vzali, TAKTO im to na svadbe svedčalo!
Zdielať na

Už sú svoji! Plekanec a Šafářová sa tajne vzali, TAKTO im to na svadbe svedčalo!

Zdroj: Instagram/LS

Už nejaký ten piatok tvoria sympatický pár športovci hokejista Tomáš Plekanec (38) a tenistka Lucie Šafářová (34). Keď ich niekedy ľudia stretnú, je celkom zjavné, že láskou obaja priam žiaria a je vidieť, že si tí dvaja veľmi rozumejú. Zasnúbili sa, narodila sa im dcérka Leontýnka, len do svadby sa akosi nemali. Teraz ale nastala veľká zmena, konečne si povedali oficiálne áno.

Zdá sa, že Tomáš Plekanec a Lucie Šafařová k sebe dokonale patria. Obaja prešli aj inými vzťahmi, ba Tomáš bol aj ženatý a s Luciou Vondráčkou má aj dvoch synov. Okrem hokeja mal ale vždy veľmi blízko k tenisu, a preto ešte ako hráč NHL v Kanade využil každú príležitosť, aby si pozrel nejaké turnaje, najmä ak tam hrali českí tenisti. Takto sa spoznal aj s Luciou. Zrejme mu usmievavá tenistka hneď padla do oka, lebo na  jej zápasy chodil opakovane. V manželstve s Luciou Vondráčkovou (41) im to to už nejakú dobu neklapalo a bolo zrejme iba otázkou času, keď sa rozpadne. Je možné, že tenistka jeho úmysel ukončiť nefunkčné manželstvo svojím spôsobom urýchlila, aj keď Tomáš tvrdí, že sa dali dokopy, až keď sa rozhodol podať žiadosť o rozvod.

Nech to bolo akokoľvek, Plekanec hneď pri sympatickej tenistke pookrial a nebyť nepríjemností okolo rozvodu, nič by mu už snáď k šťastiu nechýbalo. Onedlho ale prišiel predsa len ešte ďalší dôvod k šťastiu, keď mu Lucia oznámila, že čakajú spolu potomka. A tak po konečnom verdikte súdu o rozvode jeho manželstva s Vondráčkovou mu už nič nebránilo v tom, aby požiadal matku svoje dcérky o ruku. Stalo sa tak na Silvestra 2019, krátko po narodení Leontýnky. "Malo to svoje čaro. Skoro pri tom zhorel," prezradila so smiechom Šafářová. "Povedal som Lucke, že ak si ma bude chcieť vziať, tak som za. Takmer sme podpálili dom, ale inak dobré," vyjadril sa k tomu Plekanec. Vraj sa im vznietil lampión lásky. 

Lucie Šafářová niekoľkokrát navštívila aj Slovensko, na bratislavské tenisové kurty má pekné spomienky: 

​Svadbu ale snúbenci odkladali kvôli prísnym opatreniam a tak ešte nedávno v rozhovore Plekanec tvrdil, že stále nevedia, kedy bude termín svadby. "S covidom, keď sa nevie kde a koľko ľudí môže prísť na veselicu, je to ťažko. Nejaké leto to snáď dopadne, neponáhľame sa," konštatoval. Ako sa ukázalo, Tomáš zrejme blafoval. Sobáš stihli ešte toto leto, aj keď na poslednú chvíľu. "Ty a ja navždy...," napísala na sociálnu sieť nevesta Lucie Šafářová k svadobnej fotografii s hashtagmi, ktoré naznačovali, že sa pár práve zosobášil. Obaja na nej stoja oproti sebe spojení čelami, Lucie v krásnych svadobných šatách a Tomáš v obleku. Inú fotku zdieľal ženích Tomáš Plekanec, na snímke čerství manželia s úsmevom ruka v ruke kráčajú po móle. Nevesta mala dlhé biele čipkované šaty a držala v ruke kyticu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

 Je vidieť, že medzi touto teraz už manželskou dvojicou ešte stále horí láska. Podarilo sa im držať plánu, že svadba sa bude konať v prísnom utajení. Nevie sa preto ani to, pri ktorom jazere si Lucie s Tomášom povedali svoje áno. Hádam to raz mladomanželia svojim priaznivcom prezradia. Obaja veľmi radi spolu cestujú, preto sa dá predpokladať, že pôjdu na svadobnú cestu niekde k moru. Vlani boli v októbri aj s malou dcérkou na romantickom ostrove Santorini. Pri ich tajnostkárstve sa ale iste verejnosť pred jej uskutočnením miesto nedozvie.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Safarova (@lucie.safarova)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie