Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Cibulková už zahodila celé plavky! Figúru ukázala v CELEJ kráse v bikinách!
Zdielať na

Cibulková už zahodila celé plavky! Figúru ukázala v CELEJ kráse v bikinách!

Archívna reportáž

Dominika Cibulková sa stala presne pred 13 mesiacmi po prvýkrát mamou. Naša historicky najúspešnejšia tenistka nemala nikdy postavu gazely, ako napríklad jej kolegyňa Hantuchová, a je zrejmé, že každý prehrešok na tanieri sa na ňu ľahko nalepí. No práve vďaka celoživotnej drine na kurtoch bola jej postava možno mohutnejšia, no pekná a pevná. Tehotenstvo a pauza v pohybe, pochopiteľne, priniesli zmeny.

Všetko je otázka vkusu, a tak, hoci má v ostatných dekádach svet šoubiznisu a aktuálne aj svet sociálnych sietí pocit, že ideálne sú jedine miery 90-60-90, či možno skôr už 100-60-100, v reálnom živote to tak, našťastie nie je. Ťažkú hlavu si zo svojej zaoblenej postavy nemusí robiť ani Dominika Cibulková, ktorú jednak jej manžel iste miluje takú, aká je, a navyše - pozná už svoju hodnotu aj bez toho, aby si stavala úspech na váhe či mierach.

No predsa len zvyknutá celý život makať a mať vďaka tomu pevnú postavu s jadrom, na ktoré sa môže spoľahnúť, sa Dominika zhruba pol roka po pôrode vrhla na cvičenie. Pravidelne fanúšikov informuje, že si dala hodinku na stacionárnom bicykli či inú pohybovú aktivitu. A výsledok sa dostavil.

Ukončenie profi kariéry priniesol do Dominikinho života obrovskú zmenu:

​Stehná nebude mať Dominika zrejme nikdy ako srnka, no bruško už je výstavné. V poslednej dobe sa podľa toho začala aj obliekať a svoje krivky ukazuje v plnej paráde. No fotky z dovoleniek zatiaľ mali spoločné jedno - Dominika bola vždy v celých, teda jednodielnych plavkách. Až doteraz. Aktuálne je s kamarátkami a manželom Michalom na dovolenke na talianskom ostrove Capri a celé plavky už vymenila za bikiny.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Dominika sa ukázala na fotke z lode, na ktorej brázdia more pri pobreží čarovného ostrova, a vyzerá na nej naozaj fantasticky. "Ok, predstierajme, že toto nie je moja jediná štíhla fotka zo včerajška," napísala s dávkou sebakritického humoru. Síce k fotke nepovolila komentovanie, no keby to spravila, je takmer isté, žeby si prečítala spŕšku komplimentov. Takto si musí vystačiť zatiaľ so zhruba 11 tisícmi srdiečok, ktoré sú ale podobne veľavravné. Možno to bývalú tenistku motivuje k ďalším podobným záberom, alebo k ešte intenzívnejšej premene svojho tela. Hoci už to skutočne nie je nutné, môže si spokojne povedať.

V Chorvátsku, na Maldivách či v Dubaji bola zatiaľ vždy len v celých plavkách:

Súvisiace články

Najčítanejšie