Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bohuš Matuš je nadšený z výsledku operácie manželky Lucky (18): Znovu má krásne bruško!
Zdielať na

Bohuš Matuš je nadšený z výsledku operácie manželky Lucky (18): Znovu má krásne bruško!

Zdroj: instagram/BMaL

Po krásnom svadobnom dni v máji a oslave osemnástin Lucie, manželky Bohuša Matuša, začali na novomanželov doliehať aj nepríjemné záležitosti. Najskôr to boli sváry so susedom, kvôli ktorému sa rozhodli odsťahovať z len nedávno zariadeného prenajatého bytu. Potom zas museli riešiť zdravotný stav Lucie. Tej lekári odporučili kvôli problémom s bruchom operáciu a dali jej hneď aj termín už na koniec júna.

Portálu Život v Česku sa spevák Bohuš Matuš, zveril, že sa o svoju manželku veľmi strachoval, avšak dnes sa už môže radovať, že operácia dopadla dobre a manželku má má po krátkej hospitalizácii doma. On sám sa jej však ani počas domácej rekonvalescencie nemôže naplno venovať kvôli pracovným povinnostiam a preto sa spou s malou dcérku Natálkou zverili do rúk azda tej najpovolanejšej osobe.

Pre Matuša boli náhle zdravotné komplikácie Lucinky hneď prvou veľkou skúškou manželstva. Počas operácie manželky a jej pobytu v nemocnici sa musel postarať aj o ich polročnú dcérku. Zvládol to aj vďaka svojej svokre, ktorá si zobrala Natálku na starosť. V deň, keď prebiehala operácia Lucky, prežíval ťažké chvíle, trvala totiž veľmi dlho. "Bola päť hodín na sále, doktor jej urobil plastiku brucha v podstate zadarmo vďaka tomu, že nás má rád. Inak by stála 60 tisíc korún, takže sme mali šťastie, že sme na niekoho takého narazili. Má znovu krásne bruško a pomaly sa zotavuje," zveril sa pre spomínaný portál Bohuš. Má radosť, že operácia tak dobre dopadla a najmä je rád, že je jeho Lucka v poriadku. "Lucinka je už po operácii doma. Starám sa o ňu a zdá sa, že je celkom v pohode," dodal starostlivý manžel.    

Bohuš Matuš v čase očakávania malého prírastku zložil od radosti pieseň Já budu tátou:

Lucia sa už dlhšiu dobu pred operáciou sťažovala na veľké bolesti v brušnej dutine. Iné východisko, ako operáciu ani zrejme nemala. Je ale veľmi rada, že ju má za sebou a môže sa doliečovať už v domácom prostredí. "Je to oveľa lepšie. Drény jej vyťahoval šikovný pán doktor, ktorý to robil naozaj šetrne, že to vraj ani nebolelo. Bolo to veľmi vážne, ale teraz sa to javí byť lepšie," vysvetlil Bohuš a je spokojný, že sa jeho manželka úspešne zotavuje doma. Musí sa však šetriť, a preto jej Matuš rád pomáhal, kupoval a varil dobroty a obskakoval ju. Teraz ale už musí absolvovať letnú koncertnú šnúru po Česku a doma na istý čas nebude. Ale, našťastie, opäť pomohla Luciina mama. "S mamičkou je na chate, kde má aj malú dcérku, o ktorú sa stará práve babička. Dievčatá sú v prírode na čerstvom vzduchu," teší sa, že v týchto horúčavách nemusí byť jeho rodinka zavretá v prehriatom byte v paneláku. 

Malá Natálka je spolu s mamou v tých najlepších rukách, na chate na vidieku sa o stará nich Luciina mama:

Matuš môže počas leta na dovolenku zabudnúť, ale nesťažuje sa, naopak. "Ja som doma sám a každý deň trávim na cestách s hudobným dvojmesačným projektom 5 draků v trucku, práve večer ma čaká ďalšie vystúpenie. Je to veľký stres, zariadiť to, sám riešiť zvukárov, a keď sa človek niekedy dvakrát na to necíti, tak dvojnásobne. Hlavne to cestovanie a doprava dajú zabrať, ale zarábať sa musí," vysvetľuje spevák, ako je na tom teraz on, a aj hlavný dôvod, prečo prijal túto ponuku. Iste by radšej trávil čas so svojimi dvomi milovanými dievčatami.

​Po zotavení manželky plánuje, že ju s dcérkou občas na nejaký koncert zoberie novým autom, ktoré dostali ako svadobný dar od Petra Tomečka. Ten je aj producentom letného projektu 5 draků v trucku, kde aj hrá na Panovu flautu. Okrem Matuša si tam zaspievajú aj ďalší populárni interpreti. Najviac si však Bohuš rozumie s Danielom Hůlkou."Sadli sme si, je to super," teší sa spevák, ktorého lockdown dostal do ťažkej situácie, keď sa už obzeral aj po manuálnej práci, aby zaobstaral rodinu. Koncertovanie je teda značne lepší spôsob zárobku, keď robí Bohuš to, čo má naozaj rád.   

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie