Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Reči o svadbe boli len klebety! Spevácky pár sa vzal až teraz a bola to nádhera!
Zdielať na

Reči o svadbe boli len klebety! Spevácky pár sa vzal až teraz a bola to nádhera!

Archívna reportáž

Iba pred nedávnom sa šepkalo, že sa speváčka Gwen Stefani opäť vydala, avšak sama túto správu nikdy nepotvrdila. A už je aj jasné prečo, svadba sa totiž v tom čase ešte len pripravovala a speváčka až teraz svojim fanúšikom urobila obrovskú radosť. Iba krátko po tom, ako si s americkým country spevákom povedali svoje áno, zdieľala fotografie z tejto výnimočnej udalosti.

Americká speváčka Gwen Stefani (51) sa po dhruhýkrát vydala. Jej vyvoleným je sympatický americký country spevák Blake Shelton (45), s ktorým tvorí pár už dlhých šesť rokov. Ten si zamiloval nielen ju, ale vrelý vzťah má aj k jej trom deťom z predošlého manželstva s rockerom Gavinom Rossdaleom. 

Podľa informácií portálu US Weekly sa svadba konala na spevákovom rozľahlom ranči v Oklahome, kde si dokonca pár nechal pred svadbou postaviť vlastnú kaplnku, v ktorej ich oddali. Pár sa zasnúbil na jeseň v roku 2020 a ani nie do roka sa vzali. Svadbu vraj plánovali o dva mesiace skôr, ale kvôli covidu a obmedzeniam s ním súvisiacim museli veselicu niekoľkokrát odkladať. "Nemáme žiadne svadobné plány, pretože je pandémia. Ale vraveli sme si, že prečo sa nevziať už skôr," povedala v šou Jimmyho Fallona ešte januári tohto roku. Nakoniec sa však opatrenia uvoľnili a ich svadbe už nestálo nič v ceste.

Gwen a Blake spolu naspievali aj zamilovaný duet s názvom Nobody But You:

Gwen a Blake sa do seba zamilovali počas nakrúcania obľúbenej talentovej šou The Voice, kde obaja zasadli na porotcovské stoličky. "3. júla 2021 sa mi splnil sen!" napísala k sérii svadobných fotografií, na ktorých okrem samotnej nevesty azda najviac zaujme obrovská, 7-poschodová svadobná torta. Fotografie behom krátkej chvíle "olajkovalo" viac ako milión sledovateľov a medzi gratulantmi nechýbali okrem fanúšikov aj známe tváre ako napríklad dedička hotelového impéria Paris Hilton či herečka Rita Wilson.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gwen Stefani (@gwenstefani)

Speváčka má z prvého manželstva rockerom Gavinom Rossdaleom tri deti, 15-ročného Kingstona, 12-ročnú dcéru Zumu a syna menom Apollo (7). Country hviezda Blake Shelton bol v živote ženatý už dvakrát, pričom jeho vzťah s Gwen začal iba krátko po rozchode s poslednou manželkou, country speváčkou Mirandou Lambert. Ani z jedného manželstva Blake nemal deti, avšak netají sa, že s deťmi svojej novopečenej manželky má vynikajúce vzťahy a tak prišiel svadbou rovno k trom malým nevlastným "parťákom".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie