Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Príšerná tragédia! Len 23-ročná vychádzajúca hviezda zomrela, kolegovia žialia!
Zdielať na

Príšerná tragédia! Len 23-ročná vychádzajúca hviezda zomrela, kolegovia žialia!

Zdroj: Reprofoto/Uddn.com

Jeden z najobľúbenejších sviatkov za oceánom ideálny pre pikniky, zábavu, rodinné stretnutia či výlety, sa pre mladého nádejného herca skončil tragicky. Americká vychádzajúca hviezda, Daniel Mickelson, zomrel 4. júla vo veku 23 rokov.

Herec Daniel Mickelson, známy najmä vďaka úlohe v USA veľmi populárnom televíznom seriáli Mani a v nezávislom horore The Killer Clown Meets the Candy Man, zomrel v nedeľu 4. júla. Jeho predčasný odchod oznámila jeho mladšia sestra, modelka Meredith Mickelson, v pondelok večer v príspevku na Instagrame.

"Moje srdce je roztrhané a napísať toto je tak ťažké, ani neviem, čo povedať. Včera som stratila svojho brata, najlepšieho priateľa a druhú polovicu svojho srdca. Nebolo na svete človeka, ktorého by som milovala viac," napísala sestra zosnulého herca. Príčina Danielovej smrti zatiaľ nebola zverejnená, podľa všetkého ale ide o tragickú nehodu, nie výsledok dlhodobejších problémov.

Daniel bol veľkým milovníkom golfu:

Kamaráti celebritných súrodencov, vrátane Paris Hilton, modelky Kaie Gerber, herca Patricka Schwarzeneggera, modelky Lotie Moss a mnohých ďalších, vzdali hold svojmu zosnulému priateľovi a poďakovali mu za "smiech a radosť", ktoré priniesol svetu. Supermodelka Kaia odhalila niečo zo súkromia: "Pamätám si na ten čas, keď sme sedeli na gauči a celý deň sme vymýšľali náš vlastný tajný jazyk, ktorým sme hovorili vždy, keď sme sa videli. Chcela by som, aby sme sa tam mohli vrátiť. Priala by som si, aby sme sa stále rozprávali slovami, ktoré pravdepodobne otravovali všetkých ostatných, ale nás zakaždým rozosmiali".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maddie Haley (@maddiehaley)

Daniel tvoril už dlhšie pár s modelkou Maddie Haley, s ktorou si prednedávnom užívali dovolenku na Havaji. "Nechcem, aby to bolo skutočné. Slovami sa ani nedá opísať, ako sa teraz cítim. Včera večer som stratila svojho najlepšieho priateľa na celom svete. Mám pocit, akoby mi srdce vytrhli z hrude. Daniel, bol si ten najmilší človek, akého som kedy stretla. Želám si, aby som ti mohla povedať, ako veľmi ťa milujem, a želám si, aby som mala možnosť rozlúčiť sa s tebou. Neviem, ako to zvládnem, ale budem pre teba silná, pretože viem, že by si to chcel," napísala zlomená Maddie a mnohí ľudia a známe osobnosti jej vyjadrili sústrasť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MEREDITH MICKELSON (@meredithmickelson)

Súvisiace články

Najčítanejšie