Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rok po smrti manželky dovolenkoval Krampol s inou ženou! Miesto si ale vybral to isté, ako so zosnulou Hankou!
Zdielať na

Rok po smrti manželky dovolenkoval Krampol s inou ženou! Miesto si ale vybral to isté, ako so zosnulou Hankou!

Archívna reportáž

Onedlho to bude rok, čo postihla Jiřího Krampola obrovská tragédia. Priam v náručí mu zomrela jeho len 59-ročná manželka Hanka, ktorej po dlhoročných problémoch zlyhal organizmus. No 82-ročný herec dokázal, že ho nedokáže zlomiť nič a už onedlho začal pracovať na nových projektoch a pokúša sa žiť naplno.

Herec Jiří Krampol (82) nemá problém ani vo svojom pokročilom veku dokazovať, že je ešte stále plný energie a nápadov. Poslednú dobu spolupracuje so Zuzanou Bubílkovou (69) v humoristicky ladených programoch. Zuzana sa nedávno po šestnástich rokoch rozhodla nadviazať na to najlepšie, čo zažila s Miroslavom Šimkom (†63). Chce robiť opäť niečo podobné, na čom založila svoj úspech za zlatej éry televíznej zábav. Ako partnera si teraz vybrala Jiřího Krampola, ktorý kedysi spolu so Šimkom vymýšľal a predvádzal rôzne skeče a scénky v divadle Semafor. Pred mesiacom sa spolu vybrali do Tuniska, aby tam mohli spoluprácu zintenzívniť. 

Jiří Krampol sa stihol za pár dní strávených na dovolenke na ostrove Djerba opáliť a zrejme aj dobre zrelaxovať. Na tvári žiaril jeho typický úsmev, keď odpovedal na otázky Super.cz. "Budeme tam jazdiť každé dve mesiace, ponúkli nám, že tam budeme nakrúcať programy," pochválil sa dobre naladený herec možno až príliš optimistickou víziou vzhľadom k pandémii. Predvlani tam strávil poslednú dovolenku s jeho Haničkou, teraz mu nahradila zosnulú partnerku Zuzana Bubílková. Dovolenka s ňou bola ale vraj výlučne pracovná. "Ona nie je normálny človek, to je hyperaktívne šialenstvo. Jednak sme tam napísali päť programov, chodili sme ale aj cvičiť a plávať. Sám by som teda chodil tiež, ale nie v tejto miere. Ale je to skvelá ženská, som rád, že s ňou robím," prezradil ešte stále aktívny Krampol. V Tunisku boli už aj predvlani na sústredení Muža roku, vzedy navrhol Bubílkovej, aby sa dali dohromady v rámci spolupráce, ale k realizácii došlo až koncom vlaňajšieho roka.

Toto prezradila Bubílková o vzťahu s Krampolom pred pár mesiacmi:

Herec sa priznal, že po prílete na Djerbu sa v hotelovom komplexe neubránil spomienkam na Haničku (†59). "Bolo to zvláštne. Keď sme prišli, mal som pocit, že sa niekde objaví. Tá väzba je stále silná. Keď ste s niekým tridsaťdva rokov, nemôžete to len tak hodiť zo skaly. Môže vás rozptyľovať, kto chce, ale je to stále zakorenené. Keď som doma, furt sa mi to premieta. Aj odborníci hovoria, že to trvá strašne dlho," zveril sa ešte stále citlivo reagujúci trúchliaci vdovec. Jiří Krampol má od smrti manželky ale konečne dôvod na radosť. "Hrozne sa na našu spoluprácu teším. Poznáme sa so Zuzanou roky rokúce a myslím, že sme naladení na spoločnú nôtu. A navyše sa aj dopĺňame. Ona, na rozdiel odo mňa, ovláda politickú satiru. Lenže keď ju hovorím ja, nikdy to tak nevyznie," myslí si známy zabávač.

Zuzana Bubílková sa na Instagrame pochválila aj spoločnými fotkami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Bubilkova (@zuzanabubilkova)

Dokonca plánuje so Zuzanou po lete aj vystúpenia v malých divadlách a kultúrnych domoch po celej republike. "Máme ale niečo, na čom zatiaľ môžeme pracovať a na čo sa tešiť," dodáva so spokojnosťou. "Ja nechcem byť ten ťahúň, chcem sa opierať o niekoho, kto je lepší ako ja. S Jiřím Krampolom sme sa o spolupráci bavili už skôr, ale až teraz dozrel ten správny čas. Máme vymyslené predstavenie, kde sa budú scénky striedať s naším rozprávaním a spomienkami na všetky herecké legendy, ktoré už medzi nami nie sú," povedala ešte koncom vlaňajšieho roka Bubílková. Programy naživo pred ľuďmi si mohli teraz odskúšať na Djerbe a pritom spojiť príjemné s užitočným. Otázkou už len ostáva, či táto intenzívna a blízka spolupráca prerastie aj do niečoho bližšieho, napokon, obom by to iste všetci želali.

Súvisiace články

Najčítanejšie