Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus prekvapil dúhovým outfitom! Na pódium sa postavil nahodený za vyše 100 tisíc eur!
Zdielať na

Rytmus prekvapil dúhovým outfitom! Na pódium sa postavil nahodený za vyše 100 tisíc eur!

Archívna reportáž

Źe si Patrik Vrbovský potrpí na luxuse, nie je žiadna novinka. V jeho šatníku sa to len hemží tými najžiarivejšími značkami zo sveta módy, jeho zbierka tenisiek by vystačila na obutie menšej obce a z predaja jeho šperkov by tá obec mohla nejakú dobu fungovať. Aktuálne vyrazil na festival do Chorvátska a to bola dobrá príležitosť ako prevetrať tie najlepšie kusy.

Najprv začal pridávať fotky a videjká Separ, potom sa ukázal aj Rytmus. Vychytení slovenskí raperi, ale aj zbierka instahviezdičiek sa zišla na pláži Zrće v chorvátskom letovisku Novalja na ostrove Pag. A naši "chalani" to tam poriadne roztočili.

Ešte kým v pondelok večer predviedlo trio z Kontrafaktu divokú šou pred nadšeným publikom, predviedol líder svoj dúhový outfit. Možno tým chcel naznačiť podporu "dúhovej komunite", no možno len chcel ukázať, aké parádne kúsky z aktuálnej kolekcie od slávneho "monogramového" módneho domu má. 

Osobný koncert vo vrcholnom prevedení ponúkol Rytmus fanúšikom naposledy v septembri 2020:

​Bermudy a letná košeľa stáli dokopy zhruba 2000 eur, no to sú len drobné oproti tomu, aké ďalšie "ozdoby" na seba raper dal. "Baviť o hodnote tohto outfitu je zbytočné, lebo len šperky stáli vyše 100tisíc eur. Milujem moju robotu, lebo v náplni práce je fashion," napísal k fotkám márnivý Rytmus. No pravdou je, že takéto predvádzanie peňazí investovaných do módy a šperkov jednoducho k svetu raperov patrí. V USA tým obvykle prezentovali a prezentujú, kam to až dopracovali z úplného "dna", kde začínali. Podobný príbeh má za sebou aj Patrik Vrbovský, hoci iste nie taký dramatický, ako mnohí afroameričania z ghetta. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Dokonalo vymódený vystúpil aj na pódium pred fanúšikov a s Egom a Anysom to poriadne roztočili. Úspech svojho manžela si tentokrát nevychutnala osobne aj Jasmina, ktorá ostala doma a vyrazila na "rande so svojím mestom" v ich "rodinnom aute" - pekelne drahom Maybachu. Iste ale nemusí zúfať, videá z vystúpenia zaplavili Instagram, keďže na festivali pri "slovenskom mori" sa zišli stovky Slovákov, vrátane Zuzy Plačkovej, či Jasmininej bývalej kolegyne a kamarátky Dominiky Ducovej a mnohých ďalších "influenceriek".

Súvisiace články

Najčítanejšie