Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ukázali sa s novou láskou! Non-binárna speváčka už aj potvrdila, že v jej srdci má miesto žena!
Zdielať na

Ukázali sa s novou láskou! Non-binárna speváčka už aj potvrdila, že v jej srdci má miesto žena!

Archívna reportáž

Iba nedávno sa známa americká speváčka priznala k tomu, že sa identifikuje ako gender fluid, teda rodovo premenlivá, čo je osoba, ktorej rodová identita či pohlavie nie je pevne stanovené a môže sa meniť v priebehu času, alebo aj zo dňa na deň. Možno aj preto sa speváčka iba prednedávnom rozišla zo svojim snúbencom, ktovie. Aktuálne našla šťastie u speváckej kolegyne, teda aspoň do času, kým sa jej identita opäť nezmení.

Ako prináša portál Page Six, americké speváčky Demi Lovato a Noah Cyrus boli v utorok po prvýkrát spoločne a ruka v ruke odfotografované na známom festivale Six Flags. Svoju náklonnosť sa rozhodli takto verejne demonštrovať iba niekoľko mesiacov po tom, čo sa o nich začalo hovoriť ako o milenkách.

​Speváčka Demi Lovato, ktorá sa v máji 2021 priznala k svojej non-binárnej, alebo gender fluid orientácii, a sestra speváčky Miley Cyrus, 21-ročná Noah  sa zúčastnili na festivale Space Jam: A New Legacy v Magic Mountain v kalifornskej Valencii s ich spoločnými priateľmi. Avšak obe speváčky sa mali k sebe bližšie ako zvyšok partie, čo zachytili aj objektívy pohotových paparazzi. Speváčka piesne "Sorry Not Sorry" a mladšia Noah začiatkom tohto roka spojili sily, a nahrali skladbu "Easy", ktorá sa nachádza na Deminom poslednom albume. Zdroj vtedy exkluzívne pre spomínaný portál uviedol, že ich správanie v štúdiu počas nahrávania piesne naznačovalo, že sú obe umelkyne viac, ako iba kamarátky.

Demi a Noah spolu zaspievali ich spoločnú pieseň s názvom Easy na Youtube Pride 2021:

"Sú si veľmi blízke a stretávali sa," povedal jeden zo zdrojov, ktorý dokonca naznačil, že dvojica si možno začala románik. Iný zdroj však klebety o mileneckom vzťahu dvoch mladých jedincov poprel. "Niekedy spolu chodia na večeru, ale nemá to romantický charakter. Dali sa dokopy kvôli tejto piesni, ktorá sa tak trochu zošila na poslednú chvíľu, a normálne sa stretávajú," myslí si blízky priateľ dvojice. Obe speváčky spolu s ich spoločnou piesňou "Easy" vystúpili ešte koncom júna na podujatí YouTube Pride 2021. 

Demi zmenila s novou identitou aj imidž:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Lovato (@ddlovato)

"Ďakujem, Noah, za to, že si so mnou uzavrela noc na oslave Youtube Pride 2021. Som taká šťastná, že sme konečne mohli zaspievať našu spoločnú pieseň Easy," napísala Lovato k snímke ich dvoch na pódiu, ktorú zdieľala po ich spoločnom vystúpení, za čo ju Noah následne zahrnula komplimentami. Iba týždeň na to si spolu vyšli na festival Six Flags ruka v ruke a vyzeralo, že je medzi nimi skutočne niečo viac. Avšak Noah a Demi sú v šoubiznise varené a pečené, a je preto možné, že len veľmi dobre vedia, ako urobiť svojej spoločnej piesni tú najlepšiu reklamu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie