Skoro jasno
20°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Bohuš Matuš má manželku v nemocnici! Prekvapil vyhlásením, že je ako Gott, nikdy sa nechcel viazať!
Zdielať na

Bohuš Matuš má manželku v nemocnici! Prekvapil vyhlásením, že je ako Gott, nikdy sa nechcel viazať!

Zdroj: instagram/BMaL

Pre čerstvého novomanžela Bohuša Matuša (47) sa začal krušný život. Veľa energie ho stála príprava svadby a frmol okolo nej, súbežne musel začať riešiť nové bývanie kvôli nezhodám so susedom a do toho prišli zdravotné problémy jeho manželky Lucky (18). A stále nemá pokoj.

Večný starý mládenec Bohuš Matuš zažíva za ostatný rok skutočne nevídanú zmenu vo svojom živote. Predtým mal svoje pohodlie bez toho, aby mu ho niekto narúšal, teraz sa musí obracať na všetky strany a, pochopiteľne, prispôsobovať novej situácii. Aktuálne je jeho manželka Lucie v nemocnici a on sa musí starať o malú dcérku. Našťastie mu veľmi pomáha svokra. Teraz mu pribudli totiž aj starosti s koncertovaním. Spolu s Danom Hůlkom a ďalšími spevákmi začali s koncertným projektom 5 draků v trucku jazdiť po Česku.

Aj keď je teraz spevák veľmi zaneprázdnený, vždy si nájde čas porozprávať čosi zo svojho súkromia. "Je toho veľa. Mám za sebou koncert s Danom Hůlkom na streche hudobného klubu v Ostrave a ďalšie vystúpenia ma čakajú. K tomu je Lucka v nemocnici. Našťastie má skvelú mamičku a tá mi so všetkým pomáha, hlavne dozerať na malú Natálku," vysvetľoval pre Super.cz Matuš. Svoju myseľ musí teda deliť na starostlivosť o manželku a dcérku a zároveň nemôže zabúdať ani na pracovné povinnosti. Pracovný diár má zaplnený na celé leto, z čoho má veľkú radosť. Rodinu by ale nechcel zanedbávať, a tak vymyslel plán po tom, ako sa Lucie vráti z nemocnice. "Samozrejme, že mám strach, už sa teším, keď bude doma a bude so mnou a s Natálkou chodiť na vystúpenia. Dcéra je už veľká, takže ich na nejaký výlet určite vezmem," odpovedal na otázku ako prežíva pobyt v nemocnici svojej manželky.

Bohuš sa zdá byť skutočne šťastný:

Bohuš Matuš je veľmi rád, že môže po dlhom čase opäť koncertovať a svoj prvý koncert v rámci letného hudobného projektu si veľmi užíval. "Koncert v Ostrave bol skvelý, mal som obavy, že ma rockové publikum neprijme, ale bol som veľmi milo prekvapený," zveril sa so svojimi pocitmi spevák a pridal aj ďalšie podrobnosti v súvislosti s týmto koncertom. "Na koncerte som sa striedal s Danem a Petrom Tomečkom, ktorý hrá na Panovu flautu. Nakoniec sme s Danem strihli tiež duet z muzikálu Láska nebeská a spoločne zaspievali slávnych Slavíkov z Madridu," prezradil spevák niečo o tomto hudobnom projekte, s ktorým bude spolu s ostatnými českými speváckymi hviezdami vystupovať počas leta na rôznych miestach Česka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bohuš Matuš (@bohus_matus_official)

Je vidieť, že je Matuš opäť vo svojom živle. "Som teraz v jednom kole, ale po tej pauze som rád," potvrdil spevák svojimi slovami tento dojem. Celkové šťastie mu aktuálne zatieňujú len starosti o zdravotný stav svojej mladej manželky. "Teraz som smutný, pretože manželka leží v nemocnici, mali sme videohovor. V každom prípade je v pohode a pevne verím, že to bude dobré," zveril sa pre ŽivotvČesku.cz. Zakrátko ale Lucie príde domov a obaja iste veria, že spoločne ako rodina zažijú svoje prvé leto bez chyby. "Som za všetko veľmi rád a tiež som šťastný, aký som ešte nikdy nebolJe to pre mňa nový pocit, ale krásny. Vždy som si myslel, že zostanem sám a bezdetný, ale osud priniesol niečo iné a ja som za to nesmierne vďačný. Nikdy som sa nechcel veľmi viazať, mal som to podobne ako Karel Gott, ale aj on stretol tu pravú a ja tiež,"  doplnil spevák svoje vyznanie a vyvrátil tým domnienky, žeby zmenu svojho stavu ľutoval.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie