Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Čo to je za nafúkanca?! Herec dal kolegom pri nakrúcaní Priateľov pocítiť, že je niečo viac!
Zdielať na

Čo to je za nafúkanca?! Herec dal kolegom pri nakrúcaní Priateľov pocítiť, že je niečo viac!

Archívna reportáž

Desať rokov bol seriál Priatelia súčasťou životov miliónov ľudí po celom svete. Posledná klapka padla pred vyše 17 rokmi, no aktuálne debata okolo zbožňovanej vtipnej šestice opäť ožila. Môže za to špeciálna časť o stretnutí po rokoch, ktorá vyšla na svet len pred niečo vyše mesiacom. Odvtedy sú ale hviezdy seriálu opäť spovedané na rovnakú tému. A stále sa nájdu informácie, ktoré doteraz nikto netušil.

Jennifer Aniston si aktuálne v The Howard Stern Show na SiriusXM zaspomínala na istého herca, ktorý mal pri nakrúcaní Priateľov maniere. "Bolo to, akoby bol už príliš 'vysoko' na to, aby mal byť v sitkome," prezradila Jennifer Sternovi na hviezdneho kolegu, ktorý sa objavil v seriáli Priatelia.

"Vtipné je, že ten muž sa po rokoch ospravedlnil za svoje správanie a povedal: 'Bol som taký nervózny, aby som bol úprimný, že som sa nesprával najlepšie'," povedala 52-ročná Aniston, ktorá sa aktuálne po 17 rokoch opäť postavila pred kamery s kolegami z Priateľov.

Vidieť ich pokope po dlhých rokoch bol pre mnohých silný zážitok:

"Pamätám si, že keď sme robili jednu skúšku scény, štáb a producenti sa len smiali. A ten človek by povedal: 'Počúvajte ich, ako sa smejú vlastným vtipom. To je dosť hlúpe, a vôbec to nie je vtipné'," spomína Aniston.  "Čo tu akože robíte? Váš postoj, to nie je to, čo tu chceme. Toto je nádherné, teplé miesto, kde je skvelo, a vy prídete do nášho domu a len naň nadávate," objasnila Jen svoje vnútorné monológy a vtedajšie znechutenie z kolegu. Moderátor Howard Stern sa spýtal, či je ten záhadný herec Tom Selleck, ktorý mal opakovanú úlohu doktora Richarda Burka, Monikinho amanta.

"Bol to Tom. Netušíte aký je krutý a neúprimný... Tom má nad hlavou anjelskú aureolu, tá tam je jednoducho natrvalo," zmiatla herečka so smiechom moderátora a Selecka v podstate vylúčila. Rovnako to iste nebol ani jej exmanžel Brad Pitt, no ešte stále ostáva plejáda hviezd, ktoré sa v sitcome mihli. Fanúšikom neostáva nič iné, ako tipovať, no zrejme sa nikdy nedočkajú aj potvrdenia od samotnej hviezdy.

Súvisiace články

Najčítanejšie