Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Herečka poriadne prekvapila! Priznala bisexuálnu orientáciu, ale aj isté pokrytectvo!
Zdielať na

Herečka poriadne prekvapila! Priznala bisexuálnu orientáciu, ale aj isté pokrytectvo!

Zdroj: Instagram/Megan Fox

Hollywoodska sexica Megan Fox síce veľkú dieru do sveta kinematografie neurobila, napriek tomu svojou krásou ohúrila mnohých mužov a ženy po celom svete. Napokon ani počas vzťahu s Brianom Austinom Greenom, známym aj zo seriálu Beverly Hills 902 10, nezaháľala a našla si excentrického partnera, rapera menom Machine Gun Kelly. Avšak nie každý tuší, že kráska je otvorená experimentom aj v záležitostiach sexuálnej orientácie.

Herečka Megan Fox oslávila mesiac LGBTQIA+ hrdosti tým, že fanúšikom na sociálnej sieti pripomenula selfíčkom, že je sama členkou tejto komunity už viac ako dvadsať rokov. V popise označila aj písmenko, ktoré prislúcha sexuálnej orientácii s ktorou sa stotožňuje.

Hollywoodska herečka, ktorá sa preslávila najmä úlohou krásnej Mikaely v akčnom filme Transformers, v  poslednej dobe vzbudila pozornosť najmä rozvodom s otcom jej troch detí a nečakaným odhalením nového romániku s výstredným raperom Machine Gun Kellym. S ním sa nedávno predviedla sporo odetá na červenom koberci, kde si vymieňali veľmi náruživé francúzske bozky priamo pred kamerami. To, že nemá problém hovoriť o súkromných a intímnych záležitostiach dokázala aj nedávnym príspevkom na sociálnych sieťach.

Megan Fox si získala mnohých fanúšikov aj vďaka úlohe Mikaely vo filme Transformers:

"Už dve dekády som písmenko B z komunity #LGBTQIA," napísala 35-ročná herečka na Instagrame spolu s tromi selfie, na ktorých sa pochválila dúhovou manikúrou. Písmenkom B pochopiteľne myslela bisexuálnu orientáciu, ku ktorej sa hrdo hlási. Viacerí fanúšikovia Foxovej v sekcii komentárov pochválili hviezdu filmu Jennifer's Body za to, že tak otvorene hovorí o svojej sexualite. "Zlatko, aj vďaka tebe sme si uvedomili, že v mnohých z nás je B," napísala jedna z používateliek. "Kráľovná bisexuálov," ďalší používateľ. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Megan Fox (@meganfox)

Foxová sa o svojej bisexualite prvýkrát otvorila v roku 2009, keď pre Esquire povedala: "Nemám žiadne pochybnosti o tom, že som bisexuálna. Ale som zároveň pokrytec. Nikdy by som nechodila s dievčaťom, ktoré je bisexuálne, pretože to znamená, že spí aj s mužmi, a muži sú takí špinaví, že by som nikdy nechcela spať s dievčaťom, ktoré spalo s mužom." Napriek jej vyhláseniam však nie je známe, že by mala niekedy vzťah s inou ženou, zato zoznam jej ex je plný známych mužských tvárí. Okrem spomínaného Briana v minulosti randila s Davidom Galagherom, ktorého môžu slovenskí diváci poznať aj zo seriálu V siedmom nebi, kde stvárnil malého Simona, či s hereckým kolegom z Transfromers Shiom Labeoufom. Momentálne herečka stále rieši rozvod s Brianom Austinom Greenom, s ktorým má tri spoločné deti a po desiatich rokoch manželstva sa nerozchádzajú práve v najlepšom, hoci najväčší hnev už iste opadol.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie