Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tento podraz fakt nečakali! Po samovražde otca herečkinho jediného syna prišiel ďalší šok!
Zdielať na

Tento podraz fakt nečakali! Po samovražde otca herečkinho jediného syna prišiel ďalší šok!

Zdroj: Instagran/Elizabet Hurley

Hoci by si mohla vyberať zo zástupu nápadníkov, britská herečka Elizabeth Hurley nemala v živote na mužov veľké šťastie. Otec jej jediného syna sa k nemu odmietol prihlásiť. Keď sa už zdalo, že sa vzťahy hýbu k lepšiemu a herečka známa aj z komédie Austin Powers sa svojmu bývalému milencovi rozhodla odpustiť, on náhle tragicky zahynul. Steve Bing, otec jej 19-ročného syna Damiana, spáchal samovraždu skokom z 27. poschodia z jedného z losangelských mrakodrapov v júni v roku 2020. V týchto dňoch sa mladý muž a jeho slávna mama dozvedeli ďalšiu zdrvujúcu správu.

Ako prináša denník Daily Mail, herečka Elizabeth Hurley a jej syn prežívajú krušné chvíle po tom, ako súd v prípade dedičského konania odklepol, že 19-ročný Damian po smrti svojho otca Steva Binga nebude dediť.  Zo 180 miliónov libier pôvodne určených pre milionárove deti deti nedostane mladý krásavec ani cent.

Podnikateľa, filantropa, filmového scenáristu a producenta Steva Binga, ktorého majetok mal v istom období hodnotu vyše trištvrte miliardy dolárov, našli v júni 2020 mŕtveho pred luxusným bytovým domom v Kalifornii. K synovi Daminaovi, ktorého mal s herečkou Elizabeth Hurely sa Steve nikdy nepriznal, a to aj napriek tomu, že ho súd ako otca v minulosti označil. Herečka, ktorá s Bingom chodila ešte v roku 2001, mu však odpustila a začala s ním opäť komunikovať v roku 2019, keď už mal ich spoločný syn Damián 18 rokov. Bing mal okrem neho aj ďalšiu nemanželské dieťa, 21-ročnú dcéru Karu s bývalou tenistkou Lisou Bonder.

Damian si po boku svojej slávnej matky zahral aj v televíznom seriály The Royals:

Avšak ako sa ukázalo, boháč pred smrťou v závete svojim dvom deťom nič nezanechal a predpokladá sa, že svoj obrovský majetok premrhal. Deti však mali zdediť hotovosť z takzvaného "fondu pre vnúčatá", ktorý založil Bingov otec, 90-ročný miliardár Peter Bing, ešte pred ich narodením. Fond vo výške 200 miliónov libier však ostáva v rodine Binga, keďže sa jeho staručký a zjavne konzervatívny otec ešte pred dvomi rokmi obrátil na súd, aby obe deti svojho syna vyňal z dedičstva, práve preto, že sa narodili mimo manželstva. Sudca síce v roku 2019 rozhodol v jeho neprospech, ale on sa odvolal a v roku 2020 už spor vyhral.

Liz Hurley a jej syn Damian majú veľmi vrúcny vzťah, veľmi ju preto ranilo, že ho rodina jeho otca odstrihla od dedičstva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Damian Hurley (@damianhurley1)

​Herečka je vraj z rozhodnutia súdu rozčarovaná a myslí si, že je to voči jej synovi nespravodlivé. "Bol to absolútne bizarný výsledok súdu vzhľadom na to, že v Spojených štátoch sa v súčasnosti rodí obrovské množstvo detí mimo manželstva," prezradila pre Daily Mail svoje pocity samotná herečka. Majetok sa tak napokon rozdelí medzi dve deti sestry mŕtveho milionára, ktoré sa, na rozdiel od ich bratranca Damiana a sesternice Kiry, narodili v manželstve.

Súvisiace články

Najčítanejšie