Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dievčatá, pozor! Hokejista Tomáš Tatar je single
Zdielať na

Dievčatá, pozor! Hokejista Tomáš Tatar je single

Jeden z našich najúspešnejších hokejových hráčov Tomáš Tatar je opäť na Slovensku. Prišiel sám, s frajerkou sú rozídení.

Pre  zranenie sa nemôže Tomaš Tatar pridať k našim chlapcom a zabojovať na šampionáte v Rusku. "Mám  problémy s ľavým ramenom, mám potrhané púzdro," vymenováva hokejista.

Tomáša teraz čaká rehabilitácia ale aj voľné dni. "Možno pôjdem do Thajska, možno opäť do Ameriky, na Miami," rozpráva o svojich plánoch Tatar.

Som single

Zrejme tam pôjde aj so svojou priateľkou Luciou, ktorá mu ešte nedávno robila spoločnosť v Amerike. "Cez sezónu bola so mnou, momentálne je na inom mieste ako ja," priznáva hokejista.

To vyzerá tak, akoby už sexi hokejista nebol zadaný. "Dá sa povedať, že som single," hovorí.

Nakupovanie

Aké baby majú u hokejistu vôbec šancu? "Musím povedať, že som mal zatiaľ frajerky len brunetky, nemal som blondínku. Ale pritom sa mi blondínky páčia rovnako, tak neviem, či je to náhoda," hovorí Tatar.

Úspešný hokejista sa netají tým, že si vie nejaké tie korunky zarobiť. "Najviac miniem na oblečenie. Je to relax pre mňa. Nie sú to nejaké šialené číslo, myslím, že to je v norme," dodáva.

Erika Barkolová sa s hokejistom stretla a spracovala reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie