Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nebola som dobrá dcéra! Dominika Gottová si sype popol na hlavu a má TENTO veľký plán s rodinou!
Zdielať na

Nebola som dobrá dcéra! Dominika Gottová si sype popol na hlavu a má TENTO veľký plán s rodinou!

Archívna reportáž

Pri príležitosti prvého výročia úmrtia slávneho speváka Karla Gotta si na neho zaspomínali mnohé známe osobnosti z českého showbiznisu, ktoré sa s ním viac či menej poznali. Všetci sa o ňom vyjadrujú s patričnou úctou a láskou, aká mu iste prináleží. Zdanlivo to bol človek, ktorý premieňal na zlato skoro všetko, čoho sa len dotkol. Správal sa ako gentleman, bol veľkorysý. A predsa tu je niekto, kto by mohol mať na neho aj tie menej pekné spomienky, dcéra Dominika.

Najstaršiu dcéru zosnulého speváka, 47-ročnú Dominiku Gottovú vykresľujú mnohí ako čiernu ovcu rodiny a objektívne, niežeby na to nedávala príležitosť. Toto v detstve majstrom utajované dieťa nemalo  práve najľahší život. Vo svojej knihe spomínala, že sa museli s mamou v mnohom uskromňovať. Chýbal jej aj otec. Keď sa k nej konečne priznal a občas s ňou stretol, boli to pre ňu chvíle najväčšieho šťastia.

Často boli stretnutia Karla a Dominiky spojené s dobrým jedlom vo vybraných reštauráciách. Ako je zjavné z jej príspevkov na sociálnej sieti, na dobré jedlo chodí rada doteraz a spomína, na ktorých špecialitách si jej otec najradšej pochutnával.

Kým vyjde oficiálna autobiografia Karla Gotta, fanúšikovia majú k dispozícii túto novinku:

​Odchod do Fínska za svojou láskou a súčasným manželom Timom Tolkkim nebol zjavne šťastným rozhodnutím. Tento psychicky labilný  fínsky spevák ju stiahol takmer na dno. Nečudo, že taký spôsob života Gotta znepokojoval. Pokusy o pomoc z jeho strany stroskotávali na dcérinej labilnej povahe. S nevôľou na to pozerala Ivana, manželka Gotta. V snahe chrániť ho od starostí,Dominike dohovárala a zrejme sa nestretla s jej pochopením. Ich vzťahy sú doteraz napäté. Dominika sa cíti ukrivdená, že nič nezdedila z obrovského dedičstva po otcovi. Sama sa ho ale v slabej chvíli pred otcovou smrťou vzdala pre pár miliónov českých korún.

​Teraz by Dominika chcela, podľa jej vlastných slov, vzťahy v rodine napraviť. „Vážení priatelia, je to už rok, čo ste bez najlepšieho speváka, priateľa a ja bez otecka. Veľmi si vážim, že na otecka tak krásne spomínate. Mám stále bolesť v srdci, pretože viem, že som v posledných rokoch jeho života nebola dobrou dcérou. Uvedomujem si to a snažím sa ďalej pracovať na tom, aby som na tom bola lepšie. Niekedy minulosť nebola ľahká, avšak ani prítomnosť nie je. Do budúcnosti snáď bude lepšie,“ vyhlásila pri príležitosti vydania knihy Posledné roky s Karlom, ktorú napísal Luboš Procházka s jej spoluprácou. „Rada by som oteckovi skoro urobila v nebi radosť a pokúsila sa dať dohromady znesvárené strany našej rodiny,“ vyjadrila svoju prianie. To však nezáleží iba na nej a ako ostatné mesiace ukazovali, Ivane už zrejme došla trpezlivosť s Dominikinými zmenami názorov.

Súvisiace články

Najčítanejšie