Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bagárovú zachvátil smútok. TOTO nedokáže pochopiť, ostáva jej len súcit!
Zdielať na

Bagárovú zachvátil smútok. TOTO nedokáže pochopiť, ostáva jej len súcit!

Archívna reportáž

Druhá vlna pandémie a s ňou spojené obmedzenia nenechávajú nikoho ľahostajným. Ľudia prichádzajú o svoje istoty, prácu a mnohí sa ocitli aj v existenčnej kríze. Netýka sa to len obyčajných ľudí, dotýka sa to aj nemálo tých, ktorí sa pohybujú vo svete showbiznisu a doteraz im mohli ich nákladný život v blahobyte ostatní len závidieť. Tomu je nateraz pre niektorých koniec. Súcití s nimi na sociálnych sieťach aj speváčka a novopečená mamička Monika Bagárová.

Monika Bagárová si teraz naplno užíva materstvo so svojou milovanou dcérkou Ruminkou a zdanlivo jej nič ku šťastiu nechýba. Vyšlo jej to práve tak, že aj tak by bola v tomto období na materskej a navyše, iste má nemalý príjem aj z Instagramu, kde má 765 tisíc sledovateľov. Je ale veľmi citlivá na to, čo sa vo svete odohráva a myslí aj na svojich kolegov, ktorí nemajú prácu kvôli súčasným opatreniam v súvislosti s pandémiou.

 „Ja už ani neviem, čo si o celej tej COVID situácii mám myslieť. Čo sa mojej speváckej kariéry týka, tak sa ma to momentálne nedotýka. Nemala som v pláne ešte koncertovať a utekať od Ruminky,“ vyjadrila svoje pocity na sociálnej sieti. „Ale i tak mám súcit a pochopenie pre muzikantov a umelcov, pre ktorých je to obrovská čiara cez rozpočet a niektorí si musia hľadať iné zamestnanie, aby uživili seba a svoje rodiny,“ napísala empatická speváčka, ktorá presne vie, koľko veľa ľudí je za prácou tých pár viditeľných celebrít.

Vypočujte si jednu z Monikiných piesní:

Tak, ako na Slovensku od 1. októbra, aj v Českej republike od 5. októbra budú musia obyvatelia dodržiavať nové, prísnejšie a rozsiahlejšie  opatrenia. Pre umelcov v Česku platí po dobu štrnásť dní zákaz operných a muzikálových predstavení a akýchkoľvek speváckych akcií. Najmä v Prahe obľúbené muzikálové predstavenia sú pre mnohých umelcov zdrojom nemalých príjmov, ktoré teraz musia s neľúbosťou oželieť. Napríklad aj vrátane nastávajúceho otecka Bohuša Matuša, ktorý už začína premýšľať nad celkom iným zdrojom príjmu.

Vznikajú rôzne diskusie, ba až konšpirácie medzi ľuďmi, čo znamená táto pandémia. Zamýšľa sa aj Monika Bagárová. Nevie celkom pochopiť, čo sa to presne deje. No predsa len na niečo prišla. „Hovorí sa, že všetko zlé je na niečo dobré. Tak toto je snáď len na to, aby sme si viac pomáhali a vážili si maličkosti a bežné veci, ktoré nie sú až takou samozrejmosťou,“ zamyslela sa a dúfa, že sa z krízy čoskoro svet dostane.

Súvisiace články

Najčítanejšie