Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Vendula Pizingerová si už zbalila tašku do pôrodnice! Presne vie, KEDY porodí!
Zdielať na

Vendula Pizingerová si už zbalila tašku do pôrodnice! Presne vie, KEDY porodí!

Archívna reportáž

Už je to otázka dní. Deväť mesiacov čakania na ten najúžasnejší výsledok, aký sa dá dosiahnuť, sa 48-ročnej Vendula Pizingerovej pomaly kráti. Lepšie povedané, už je to skôr rýchlo, ako pomaly. Pôrod by mohol prísť každým dňom, no prirodzene to zrejme nebude.

Napriek tomu, že lekári naordinovali Vendule Pizingerovej pre istotu, zrejme pre jej vyšší vek, pôrod cisárskym rezom, prirodzene sa môže proces spustiť každým dňom. Aj preto už spravila potrebné opatrenia.

Vendula čaká už tretie dieťa, veľmi dobre teda vie, čo bude vo finále nasledovať. Po 14-ročnom synovi Jakubovi, ktorého otec je zosnulý skladateľ Karel Svoboda, dcérke Klárke Svobodovej, ktorá pred rokmi zomrela ako 5-ročná na leukémiu, je na ceste s najväčšou opäť dcéra. Hoci to Vendula nikdy nepotvrdila, indície boli pomerne jasné.

Za Josefa sa Vendula vydala v roku 2015:

​Ako ale prezradila o prípravách na svoj malý poklad, nebyť okolia, zrejme by ešte tašku do pôrodnice zbalenú nemala. "Tentokrát som teda po prvýkrát pripravená vopred. Všetci panikária, tak nech majú pokoj," napísala k fotke zbalenej tašky, čím dala jasne najavo, že predtým podobné prípravy zjavne nechystala.

Už dva týždne je na materskej dovolenke a skutočne už len v pokoji čaká na príchod bábätka. Aj podľa poslednej fotky už má toho dosť a zrejme najlepšie sa cíti v polohe ležmo. Na bábätko sa nesmierne teší aj jej 32-ročný manžel, pre ktorého to bude prvý potomok. A je dosť pravdepodobné, že Josef dostane dieťatko rovno k narodeninám. Vendula totiž bude rodiť plánovaným cisárskym rezom, ak sa dieťatko nevypýta na svet skôr, a zhodou okolností jeden z dvoch predbežne dohodnutých dátumov pripadá práve na sviatok jej milovaného manžela.

Instagram/VP

Súvisiace články

Najčítanejšie