Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ďalšie celebritné bábätko je na svete! Škandalózna hviezda ho má so sexuálnym násilníkom a vrahom
Zdielať na

Ďalšie celebritné bábätko je na svete! Škandalózna hviezda ho má so sexuálnym násilníkom a vrahom

Archívna reportáž

Napriek vyše polroka trvajúcej pandemickej kríze sa babyboom vo svete ani náhodou nezastavil, práve naopak. V prvý októbrový deň prišla na svet dcérka slovenského rapera Majka Spirita a iba o deň skôr uzrel svetlo sveta aj potomok jeho americkej kolegyne, ktorej mal robiť na nevydarenom koncerte v Bratislave predskokana.

Podľa informácií portálu TMZ porodila v jednej v losangelských pôrodníc 37-ročná raperka Nicki Minaj svoje prvé dieťatko. Tehotenstvo sa jej podarilo utajiť až do siedmeho mesiaca a v júli ho odhalila veľmi odvážnymi fotkami, ktoré vznikli v spolupráci s hviezdnym fotografom Davidom LaChappelle.

​Nicki Minaj sa už roky netajila túžbou stať sa mamou, no kolotoč koncertov a promovania jej svetového turné boli istý čas predsa len prioritou. Práve v rámci spomínaného turné sa mal uskutočniť aj očakávaný koncert na bratislavskom Zimnom štadióne, na ktorom mal vystúpiť aj dnes už novopečený otecko Majk Spirit. Turné síce nevyšlo podľa jej predstáv, no kontroverznej raperke sa zadarilo aspoň v súkromí.

Jeden z posledných videoklipov natočila s nemenej kontroverzným raperom Takeshim, podľa dátumu vydania už bola raperka v tom čase tehotná:

V stredu 30. októbra privítali spolu s manželom Kennethom Pettym (42) svojho prvého potomka, ktorého pohlavie a meno ešte stále taja a rovnako ich Instagramy ostávajú naďalej nemé. Posledný príspevok pridala raperka v ružovej parochni ešte pred deviatimi týždňami, keď tehotenské bruško bolo v tyrkysových bikinách už jasne vidieť.

Na informácie ohľadom tehotenstva a pôrodu je Nicki skúpa, svojim fanúšikom však dopriala pohľad na bruško aspoň dva mesiace pred pôrodom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#MoveYaHips out now ????? @asapferg @madeintyo ???

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie (@nickiminaj),

Raperka z Trinidadu a Tobaga oznámila koniec kariéry už v septembri v roku 2019 a netajila sa tým, že za prestávkou v kariére je jej túžba po rodine. Medzičasom sa stihla vydať za svoju lásku z detstva, Kennetha Perryho, ktorý však nie je žiadny anjelik. Bol odsúdený za znásilnenie, ako aj za vraždu. Nicki na to nedbá a počúva svoje srdce. Navyše, napriek tehotenstvu nezaháľala ani pracovne a v spolupráci s raperom ASAP-om vydala uprostred leta videoklip k piesni Move ya hips, v ňom však prenechala priestor modelke a pred kameru sa tentokrát nepostavila.

Súvisiace články

Najčítanejšie