Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Na Bohuša Matuša a jeho tehotnú Lucinku doľahla kríza! Nastávajúci otecko už dokonca premýšľa o TOMTO kroku!
Zdielať na

Na Bohuša Matuša a jeho tehotnú Lucinku doľahla kríza! Nastávajúci otecko už dokonca premýšľa o TOMTO kroku!

Zdroj: Instagram/LP

Pandémia a s ňou súvisiace opatrenia spôsobili mnohým nemalé finančné ťažkosti. Okrem organizátorov športových podujatí či športovcov trpia azda najviac umelci a ľudia podieľajúci sa na kultúrnych podujatiach, ktoré prvé zakázali a posledné uvoľnili. A už opäť nemôžu fungovať naplno.

Nemalé finančné problémy spôsobil výpadok príjmov aj nastávajúcemu oteckovi, českému spevákovi Bohušovi Matušovi (47). Navyše mu starosti spôsobuje aj jeho tehotná, o 29 rokov mladšia, priateľka Lucie (17). Českému denníku Aha! sa nedávno posťažoval, že Lucinka chce, aby bol pri pôrode ich dieťatka, s čím spevák ani náhodou nerátal.

Na prvého potomka už nie je Bohuš práve najmladší a tomuto modernému trendu príliš nerozumie. Svoju prítomnosť pri pôrode nepovažuje za vhodnú, keďže je na svoju mladučkú partnerku veľmi citlivý a obáva sa, čoho by pritom musel byť svedkom. "To som veľmi nechcel, nechcem vidieť Lucinku, ako sa tam trápi, ale ona to chce, tak musím,“  posťažoval sa. Navyše, Lucinka tehotenstvo neznáša práve najlepšie, najmä keď sa dokonca objavila aj nedobrá veštba veštkyne Graciely. Tá jej predpovedala, že ju čaká kvôli jej slabosti predčasný pôrod v siedmom mesiaci tehotenstva, v ktorom sa práve nachádza. Problémy vidí do budúcnosti aj vo vzťahu budúcich rodičov.  

Bohuš nezaháľa a napriek neistým vyhliadkam pracuje a skúša so svojou novou kapelou:

Bohuša Matuša doteraz celkom slušne živila jeho kariéra speváka. Účinkoval v divadle Semafor a v Hudobnom divadle Karlín, hosťoval v Štátnej opere  a objavoval sa v rôznych muzikáloch, filmoch, koncertoval a vydával sólové albumy. V roku 2003 dokonca získal tretie miesto v prestížnej ankete Zlatý slávik. Kvôli koronakríze však všetko akoby uťalo. Vo výhľade má zatiaľ len účinkovanie v muzikáli Láska nebeská, ktorý má mať, ak všetko dobre pôjde, premiéru v Divadle Broadway až 28. januára budúceho roku. 

​Ako zodpovedný budúci otec však nezaháľa a má pripravený aj záložný plán. „Budeme mať rodinu a musím sa snažiť, takže pokiaľ by bol nejaký problém, tak by som robil trebárs aj kominára. Už si niečo hľadám,“ zveril sa s plánmi do budúcnosti svojim priaznivcom a dodal, že kamarát mu už ponúkol  brigádu. „Mohol by som u neho upratovať. Ovšem za vysoký honorár! Nechce mi totiž peniaze dávať len tak,“ priznal sa pôvodne vyučený kominár. Fyzickej práci sa zrejme tento populárny spevák nebojí a mladá mamička sa na svojho partnera snáď môže v neistých časoch spoľahnúť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie