Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Chceli súkromie a teraz TOTO?! Reality šou o živote Harryho a Meghan!
Zdielať na

Chceli súkromie a teraz TOTO?! Reality šou o živote Harryho a Meghan!

Archívna reportáž

Podarený párik z britskej kráľovskej rodiny, princ Harry a Meghan, utiekol z Británie vraj pre zasahovanie médií do ich života, potrebe väčšieho súkromia a finančnej nezávislosti. Po krátkom pobyte v Kanade sa napokon rozhodli zakotviť v rodnom meste Meghan, v Los Angeles, kde by malo byť všetko podľa ich predstáv.

Zdá sa však, že Meghan a jej manželovi Harrymu už pozornosť médií až tak neprekáža. Podľa informácii denníka The Sun s nimi dokonca sami nadväzujú kontakt, čo by mala potvrdzovať aj dohoda so známou streamovacou spoločnosťou, s ktorou podpísali zmluvu na rozprávkové peniaze.

Spoločnosťou Netflix im totiž za reality šou, v ktorej diváci nahliadnu do ich súkromia zaplatí až 150 miliónov dolárov. Tie im iste dopomôžu k finančnej nezávislosti, horšie to bude ale so zachovaním súkromia páru. Najmä, ak sa potvrdí správa o plánovanej reality show zo života vojvodov zo Sussexu, ktorá je vraj  súčasťou lukratívnej zmluvy s Netflixom. Meghan (39) a Harry (36) by mali byť sprievodcami „pozitívnych“ dokumentov o prírode a animovaného seriálu oslavujúceho ženy. Meghan je totiž známa feministka, čo potvrdzujú aj jej statusy na sociálnych sieťach, či verejné vyjadrenia.

Harry má spolu s manželkou na britský bulvár veľmi ťažké srdce a rozhodli sa opustiť Britániu aj s vidinou väčšieho súkromia. Avšak reality šou nie je práve typ relácie, ktorá berie ohľad na súkromie:

​Podľa očakávania tieto správy vyvolali veľký záujem verejnosti. To, že ich programy budú mať veľkú sledovanosť, je viac ako isté. Ešte príťažlivejšia by bola pre zvedavú verejnosť reality show, kde by mal vraj párik dovoliť nahliadnuť do ich súkromia, do mnohomiliónového luxusného sídla v Santa Barbare pri Los Angeles, ktorú si kúpili aj za pomoci Harryho otca, princa Charlesa. Podľa informácii spomínaného denníka by sa mali v tejto reality show, okrem aktuálnych záberov, objaviť aj momentky z posledných dní v kráľovskej rodine.

​Pre mnohých, najmä Britov, nie je ale zmluva s Netflixom kvôli spomínanej reality show dobrou zvesťou. Z ich radov vzišla obrovská vlna kritiky. Pozornosť vyvolala aj v britskej kráľovskej rodine, ktorá sa chce uistiť, že verejné vystupovanie páru nijako nepoškodí jej dobré meno. Hovorca páru ale správu dementoval slovami: „Vojvoda a vojvodkyňa nebudú účastní žiadnej reality show.“ Netflix tieto zvesti o reality show ani nepotvrdil, ani nevyvrátil. Nezostáva nič iné, ako sa nechať prekvapiť. 

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie